אגסים כבושים
אגסי סקל כבושים עשויים להיות רק תוספת אתה מחפש. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 352 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 0g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. זמן הכנת המתכון כ 48 שעות גשו לסופר וקנו חומץ תפוחים, אגסים, סוכר מגורען ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו אגסים עלומות וניל עם דבש ותבלינים חמים, אגסים כבושים, ו אגסים כבושים (מתכונים דומים).
הוראות
הכן קנרית אמבטיה מים רותחים קטנה ושתי צנצנות ליטר הפה הרגיל.
מניחים מכסים בסיר קטן ומביאים לרתיחה נמוכה.
חותכים לחצאים ולהסיר זרעים (baller מלון קטן עושה את המשימה הזאת היטב).
מערבבים חומץ תפוחים, סוכר מגורען ומלח עם כוס מים 1 ולהביא לרתיחה.
מחלקים חצאי מקל קינמון וציפורן בין שתי צנצנות ליטר.
בחוזקה לארוז חצאי אגס לתוך צנצנות, לחתוך בצד למטה.
יוצקים מלח חם על חצאי אגס, עוזב 1/2 אינץ ' headspace. הקש צנצנות כדי להסיר כל בועות לכודים ולהתאים את רמות מלח, במידת הצורך.
נגב את החישוקים, להחיל מכסים וגומיות וצנצנות תהליך בתוך קנר אמבט מים רותחים במשך 15 דקות.
כאשר הזמן הוא למעלה, להסיר צנצנות מן canner ולתת מגניב על מגבת מטבח מקופלת. כאשר צנצנות הם מגניבים, להסיר להקות וחותמות מבחן. לשטוף צנצנות כדי להסיר כל דביקות.
כל צנצנות unsealed צריך להיות בקירור. צנצנות אטומות ניתן לאחסן בבטחה במקום קריר, כהה עד 1 שנה.
בואו אגסים כבושים אלה לשבת לפחות 48 שעות לפני האוכל, כדי לאפשר טעם חמוצים להחדיר באופן מלא.