אגסים כבושים & מגש גבינה
אם ברצונך להוסיף עוד ללא גלוטן וlacto אובו צמחוני מתכונים לתיבת המתכון שלך, אגסים כבושים & מגש גבינה עשוי להיות מתכון שאתה צריך לנסות. במנה עיקרית זו יש 456 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. 25 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך חומץ סיידר, גבינת עיזים מוצקת, זרעי חרדל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 48%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : אגסים כבושים, אגסים כבושים, ו אגסים כבושים.
הוראות
שים את החומץ, הסוכר והתבלינים לתוך סיר גדול עם 500ml של מים.
חום בעדינות להמיס את הסוכר. בינתיים, לקלף את האגסים, חצי, ואז לגרוף את הליבה עם כפית או מלון-baller.
הוסף את האגסים למחבת, הם צריכים להיות כמעט מכוסה בנוזל, ולאחר מכן להביא מבשלים במשך 25-30 דקות. בדוק את האגסים עם קצה של סכין הם צריכים להיות רק במכרז. הרם החוצה עם כפית מחוררת ולשים לתוך צנצנת קילנר גדולה או כמה קטנים יותר. מרתיחים את הנוזל עד כ 600ml, ואז לשפוך על האגסים כדי לכסות. לאטום ולאחסן במקרר עד שבוע, לפני ההגשה.
בחג המולד, הסירו את האגסים מהמקרר כדי שיעלו לטמפרטורת החדר. כדי לשרת, פרוסה עבה וטוסט הלחם וחותכים את הגבינה לפלחים דקים. הרם את האגסים מן הצנצנת ואת שכבת עם הגבינה על מגש גדול או לוח, ואז לפזר עם כמה עלים.