אגסים כחולים
אגסים כחולים נטול גלוטן, וצמחוני ומספק כ 6 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 371 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם יין, גבינה, גבינת שמנת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו אגסים עם גבינה כחולה ופרושוטו, ירוק עם אגסים וגבינה כחולה, ו סלט שדה עם אגסים וגבינה כחולה (מתכונים דומים).
הוראות
מרתיחים יין וסוכר בתנור הולנדי 20 עד 25 דקות או עד מופחת 1 כוס.
הסר את השליש העליון של כל אגס, ולהגדיר חלקים נבעו בצד. אגסים ליבה, חיתוך אבל לא דרך הקצוות התחתונים.
מקום אגסים, כולל מנות עליונות, בתערובת יין; כיסוי ומבשלים מעל חום בינוני 20 דקות או עד למכרז.
לנקז ולסדר אגסים בתבנית אפייה 11-x 7 אינץ'.
מערבבים יחד גבינת שמנת, גבינה כחולה, ואגוזים. תערובת כפית באופן שווה במרכז אגסים cored.
אופים, מכוסה, ב 375 במשך 20 דקות; לחשוף ולאפות 15 דקות יותר.
מניחים צמרות על אגסים ממש לפני ההגשה.
* סיידר תפוחים 2 כוסות ניתן להחליף עבור Zinfandel אדום או יין אדום מתוק אחר.