אגסים סקלים שלוקים
גשו לסופר וקנו את כוכב אניס, שעועית וניל, אגסים בשלים, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 12% וזה די גרוע. נסו אגסים עלומות וניל עם דבש ותבלינים חמים, אגסים כבושים, ו אגס סקל שלוק עם רימון, גבינת קברלס וגלידת פלפל סצ'ואן (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת 1 1/2 עד 2 ליטר מעל חום בינוני, לשלב בוז ' ולה נובו, סוכר, אניס כוכב, ציפורן, ומקלות קינמון.
פיצול שעועית וניל לאורכו לגרד זרעים לתערובת יין; להוסיף פוד. מבשלים, ערבוב מדי פעם, במשך 10 דקות.
בינתיים, לקלף אגסים (להשאיר גבעולים על) ולהוסיף למחבת; להפחית את החום נמוך, לכסות, ומבשלים אגסים untl במכרז כאשר פירסינג, 10 עד 15 דקות. Remve מן החום ולתת לעמוד, מכוסה, במשך 1 שעה.
עם כפית מחוררת, להעביר אגסים לקערות קטנות ולהחזיר מחבת עם נוזל ציד בלתי חוקי לחום בינוני גבוה. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד מופחת 1 כוס, על 30 דקות.
טפטוף נוזלי על אגסים; לקשט עם תבלינים שלמים.