קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות4
ציון בריאות8
מגזין

אגרול

אגרול
אגרולים דורשים כ -55 דקות מתחילתו ועד סופו. חלק אחד של המנה הזו מכיל בסביבות 12 גרם חלבון , 19 גרם שומן , ובסך הכל 358 קלוריות . מתכון ללא חלב זה מגיש 4 . כמה אנשים מאוד אהבו את המנה הסינית הזו. זה עובד היטב כמזנון ידידותי לתקציב. אם יש לכם שמן צמחי, כרוב נאפה, ג'ינג'ר וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 50 אנשים מצאו את המתכון הזה טעים ומשביע. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 56% . מתכונים דומים: קולקטן אגרולים - איך להכין אגרולים או גלילים בסגנון קולקטה , אגרולים של בייקון וגבינה , ואגרולים .

הוראות

1
בווק או מחבת מקפיצים את הג'ינג'ר והשום ב-2 כפות שמן עד שהם ריחניים, כ-30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, מבושלים וטחוניםשרימפס, מבושלים וטחונים
עטיפות וונטון מכוסות בצורה רופפתעטיפות וונטון מכוסות בצורה רופפת
20 עטיפות וונטון מכוסות בצורה רופפת במגבת נייר לחה כדי למנוע ייבוש20 עטיפות וונטון מכוסות בצורה רופפת במגבת נייר לחה כדי למנוע ייבוש
ציוד שתשתמש בו
עטיפות וונטון מכוסות בצורה רופפת במגבת נייר לחה כדי למנוע ייבושעטיפות וונטון מכוסות בצורה רופפת במגבת נייר לחה כדי למנוע ייבוש
עטיפות וונטון מכוסות בצורה רופפתעטיפות וונטון מכוסות בצורה רופפת
2
מוסיפים בצל ירוק, גזר ופלפל אדום ומטגנים תוך ערבוב על אש גבוהה במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 עטיפות וונטון מכוסות בצורה רופפת במגבת נייר לחה כדי למנוע ייבוש20 עטיפות וונטון מכוסות בצורה רופפת במגבת נייר לחה כדי למנוע ייבוש
עטיפות וונטון מכוסות בצורה רופפת במגבת נייר לחה כדי למנוע ייבושעטיפות וונטון מכוסות בצורה רופפת במגבת נייר לחה כדי למנוע ייבוש
גב שומן חזירגב שומן חזיר
3
מערבבים בקערה את מרק העוף, רוטב הסויה והסוכר.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מקישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מ
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מוסיפים את תערובת כרוב הנאפה והמרק. מביאים לרתיחה ומבשלים 5 דקות, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהירקות רכים.
מרכיבים שתצטרך
כרוב נאפהכרוב נאפה
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
5
מוסיפים שמן שומשום, מצננים 15 דקות לפחות ומסננים. מקפלים פנימה את השרימפס הטחון.
מרכיבים שתצטרך
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
6
ממלאים ומגלגלים את עטיפות האגרול, בעזרת כף מילוי לכל גליל. בעבודה עם עטיפת וונטון אחת בכל פעם, הנח את העטיפה עם פינה אחת של היהלום הקרובה אליך.
מרכיבים שתצטרך
עטיפות אגרולעטיפות אגרול
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
7
מניחים 1 כפית מהמלית במרכז העטיפה.
8
מגלגלים את הפינה הקרובה אליכם על המילוי.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
9
מברישים את הפינה העליונה במים. מקפלים פנימה את דפנות הוונטון וממשיכים לגלגל את האגרול עד שהוא נסגר. לוחצים לאטימה, מניחים בצד וממשיכים עם שאר החומרים.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
10
במחבת על אש גבוהה בינונית, מחממים את השמן הנותר ומטגנים את האגרולים עד להזהבה מכל הצדדים, בעזרת מלקחיים כדי להפוך אותם.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
11
מגישים כשהוא קריר מספיק לאכילה, עם רוטב טבילה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב טבילהרוטב טבילה
12
מערבבים את כל החומרים בקערה.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
13
הצעת יין: זינפנדל לבן ברינגר
מרכיבים שתצטרך
לבן זינפנדללבן זינפנדל
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

אנטיפסטי עובד ממש טוב עם יין מבעבע ורוזה מבעבע. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שתוכלו לנסות הוא Billecart-Salmon Blanc de Blancs Grand Cru. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-80 דולר.
בילקארט-סלמון בלאן דה בלאנס גרנד קרו
בילקארט-סלמון בלאן דה בלאנס גרנד קרו
המוס העדין של בועות עדינות מלווה באלגנטיות את נצנוץ צבע הזהב שלו. קובה שתפתיע אתכם בעוצמתה הטהורה של ניחוחות פירות יבשים, שקדים ואגוזי לוז טריים מעורבבים עם אלה של פירות בשר לבן. התחושה הקרמית של הבועה הקשורה לניחוחות של בריוש בחמאה וניחוחות מינרלים. גימור מתמשך עם מתיקות רעננה ואלגנטית. הבקבוק הנהדר הזה יהווה נישואים מושלמים עם קוויאר או צדפות משובחות, אבל גם עם דגים ופירות ים צלויים.