אגרולים דורשים כ -55 דקות מתחילתו ועד סופו. חלק אחד של המנה הזו מכיל בסביבות 12 גרם חלבון , 19 גרם שומן , ובסך הכל 358 קלוריות . מתכון ללא חלב זה מגיש 4 . כמה אנשים מאוד אהבו את המנה הסינית הזו. זה עובד היטב כמזנון ידידותי לתקציב. אם יש לכם שמן צמחי, כרוב נאפה, ג'ינג'ר וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 50 אנשים מצאו את המתכון הזה טעים ומשביע. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 56% . מתכונים דומים: קולקטן אגרולים - איך להכין אגרולים או גלילים בסגנון קולקטה , אגרולים של בייקון וגבינה , ואגרולים .
הוראות
1
בווק או מחבת מקפיצים את הג'ינג'ר והשום ב-2 כפות שמן עד שהם ריחניים, כ-30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, מבושלים וטחונים
עטיפות וונטון מכוסות בצורה רופפת
20 עטיפות וונטון מכוסות בצורה רופפת במגבת נייר לחה כדי למנוע ייבוש
ציוד שתשתמש בו
עטיפות וונטון מכוסות בצורה רופפת במגבת נייר לחה כדי למנוע ייבוש
עטיפות וונטון מכוסות בצורה רופפת
2
מוסיפים בצל ירוק, גזר ופלפל אדום ומטגנים תוך ערבוב על אש גבוהה במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 עטיפות וונטון מכוסות בצורה רופפת במגבת נייר לחה כדי למנוע ייבוש
עטיפות וונטון מכוסות בצורה רופפת במגבת נייר לחה כדי למנוע ייבוש
גב שומן חזיר
3
מערבבים בקערה את מרק העוף, רוטב הסויה והסוכר.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
צלי חזיר שלם, קצוץ
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מוסיפים את תערובת כרוב הנאפה והמרק. מביאים לרתיחה ומבשלים 5 דקות, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהירקות רכים.
מרכיבים שתצטרך
כרוב נאפה
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
5
מוסיפים שמן שומשום, מצננים 15 דקות לפחות ומסננים. מקפלים פנימה את השרימפס הטחון.
מרכיבים שתצטרך
קורצים שומשום לבן
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
6
ממלאים ומגלגלים את עטיפות האגרול, בעזרת כף מילוי לכל גליל. בעבודה עם עטיפת וונטון אחת בכל פעם, הנח את העטיפה עם פינה אחת של היהלום הקרובה אליך.
מרכיבים שתצטרך
עטיפות אגרול
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
7
מניחים 1 כפית מהמלית במרכז העטיפה.
8
מגלגלים את הפינה הקרובה אליכם על המילוי.
מרכיבים שתצטרך
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
9
מברישים את הפינה העליונה במים. מקפלים פנימה את דפנות הוונטון וממשיכים לגלגל את האגרול עד שהוא נסגר. לוחצים לאטימה, מניחים בצד וממשיכים עם שאר החומרים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
10
במחבת על אש גבוהה בינונית, מחממים את השמן הנותר ומטגנים את האגרולים עד להזהבה מכל הצדדים, בעזרת מלקחיים כדי להפוך אותם.
מרכיבים שתצטרך
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
אנטיפסטי עובד ממש טוב עם יין מבעבע ורוזה מבעבע. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שתוכלו לנסות הוא Billecart-Salmon Blanc de Blancs Grand Cru. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-80 דולר.
בילקארט-סלמון בלאן דה בלאנס גרנד קרו
המוס העדין של בועות עדינות מלווה באלגנטיות את נצנוץ צבע הזהב שלו. קובה שתפתיע אתכם בעוצמתה הטהורה של ניחוחות פירות יבשים, שקדים ואגוזי לוז טריים מעורבבים עם אלה של פירות בשר לבן. התחושה הקרמית של הבועה הקשורה לניחוחות של בריוש בחמאה וניחוחות מינרלים. גימור מתמשך עם מתיקות רעננה ואלגנטית. הבקבוק הנהדר הזה יהווה נישואים מושלמים עם קוויאר או צדפות משובחות, אבל גם עם דגים ופירות ים צלויים.