אגרולים דורשים כ -55 דקות מתחילתו ועד סופו. חלק אחד של המנה הזו מכיל בסביבות 12 גרם חלבון , 19 גרם שומן , ובסך הכל 358 קלוריות . מתכון ללא חלב זה מגיש 4 . כמה אנשים מאוד אהבו את המנה הסינית הזו. זה עובד היטב כמזנון ידידותי לתקציב. אם יש לכם שמן צמחי, כרוב נאפה, ג'ינג'ר וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 50 אנשים מצאו את המתכון הזה טעים ומשביע. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 56% . מתכונים דומים: קולקטן אגרולים - איך להכין אגרולים או גלילים בסגנון קולקטה , אגרולים של בייקון וגבינה , ואגרולים .
הוראות
1
בווק או מחבת מקפיצים את הג'ינג'ר והשום ב-2 כפות שמן עד שהם ריחניים, כ-30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, מבושלים וטחונים
עטיפות וונטון מכוסות בצורה רופפת
20 עטיפות וונטון מכוסות בצורה רופפת במגבת נייר לחה כדי למנוע ייבוש
ציוד שתשתמש בו
עטיפות וונטון מכוסות בצורה רופפת במגבת נייר לחה כדי למנוע ייבוש
עטיפות וונטון מכוסות בצורה רופפת
2
מוסיפים בצל ירוק, גזר ופלפל אדום ומטגנים תוך ערבוב על אש גבוהה במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 עטיפות וונטון מכוסות בצורה רופפת במגבת נייר לחה כדי למנוע ייבוש
עטיפות וונטון מכוסות בצורה רופפת במגבת נייר לחה כדי למנוע ייבוש
אנטיפסטי עובד ממש טוב עם יין מבעבע ורוזה מבעבע. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שתוכלו לנסות הוא Billecart-Salmon Blanc de Blancs Grand Cru. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-80 דולר.
בילקארט-סלמון בלאן דה בלאנס גרנד קרו
המוס העדין של בועות עדינות מלווה באלגנטיות את נצנוץ צבע הזהב שלו. קובה שתפתיע אתכם בעוצמתה הטהורה של ניחוחות פירות יבשים, שקדים ואגוזי לוז טריים מעורבבים עם אלה של פירות בשר לבן. התחושה הקרמית של הבועה הקשורה לניחוחות של בריוש בחמאה וניחוחות מינרלים. גימור מתמשך עם מתיקות רעננה ואלגנטית. הבקבוק הנהדר הזה יהווה נישואים מושלמים עם קוויאר או צדפות משובחות, אבל גם עם דגים ופירות ים צלויים.