זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. האוכל הביא לך אותו. זה מושלם עבור חג המולד. זה עובד טוב כמו משקה יקר למדי. גשו לסופר וקנו בורבון, קרח סדוק, חלמונים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. עם כפית ציון של 27% המנה הזאת די גרועה. נסו אגרוף חלמונה האולטימטיבי, אגרוף חלמונה, ו פונץ ' רום האולטימטיבי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים את החלמונים בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף מקצף. לנצח על מהירות בינונית גבוהה עד עבה בצבע לימון, על 4 דקות.להפחית את המהירות בינוני נמוך, לאט להוסיף את הסוכר, ולהכות עד התערובת היא עבה ושמנת, על 5 דקות. לאט לאט לשפוך את הבורבון והכה עד incorporated. לאט לאט לשפוך את החלב, שמנת, וניל ולהמשיך להכות עד incorporated, על 3 דקות. (להנמיך את המהירות לפי הצורך כדי לשמור על הנוזל מפני התזה.)
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
להעביר את התערובת למכל הגשה 4 ליטר ולהניח בצד.לנקות ולייבש את קערת המיקסר ואת הקובץ המצורף להקציף.
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מניחים את חלבוני הביצה בקערה הנקייה, היבשה והכו במהירות בינונית גבוהה עם מצורף מקצף נקי עד פסגות בינוניות-נוקשות טופס, על 2 דקות. מערבבים את החלבונים לתוך תערובת חלמון הביצה עד שהם משולבים לחלוטין את ליקר הביצים הוא צהוב חיוור ו frothy.To מגישים, ממלאים כוסות עם קרח, מצקים את האגרוף על הקרח, ומקשטים עם קמצוץ של אגוז מוסקט.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
זנים של פטריות
סוכריות חמאה קשות מרוסקות
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
אגרוף
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
ציוד שתשתמש בו
מצקת
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)