קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 45 דק.
מנות10
ציון בריאות58
מגזין

אווז צלוי עם רוטב ג'ינג'ר אוכמניות

אווז צלוי עם רוטב ג'ינג'ר אוכמניות
אווז צלוי עם רוטב ג'ינג'ר Blackberry עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 1759 קלוריות, 74 גרם חלבון ו 156 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-45 דקות. אם יש לך תפוח, מלח ים, ציר עוף, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הלימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכונים דומים: Blackberry Gingered ו שזיף שחור Shortcakes, חזיר צלוי ברוטב אוכמניות, ו בשר צבי צלוי ברוטב אוכמניות.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
לשטוף את האווז ביסודיות מבפנים ומבחוץ. יבש היטב עם מגבות נייר. לדקור את העור עם מזלג או שיפוד עדין (זה עוזר לשחרר את השומן במהלך הבישול) בנדיבות לשפשף בכל רחבי עם מלח ים. דחוף את הציפור לפירות חתוכים. הכנס את הכנפיים תחת כך שהם לא נחשפים.
מרכיבים שתצטרך
מלח יםמלח ים
פירותפירות
אווז שלםאווז שלם
כנפי עוףכנפי עוף
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
שיפודיםשיפודים
3
מוסיפים מים 1/2 אינץ למחבת הצלייה ומניחים את צד השד האווז למטה במתלה קלייה.
מרכיבים שתצטרך
אווז שלםאווז שלם
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
4
מניחים את המחבת בתנור במשך 45 דקות. בדוק את הציפור בזמן שהיא נצלית כדי לוודא שהמים לא מתאדים או ששומן האווז יישרף. אחרי 45 דקות, תוציא את האווז מהתנור. סובבי את השד למעלה ודקרי את העור שוב. בזהירות להסיר את השומן העודף על ידי הטיית המחבת באמצעות מזלף.
מרכיבים שתצטרך
שומן אווזשומן אווז
אווז שלםאווז שלם
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
BasterBaster
תנורתנור
מחבתמחבת
5
הוסף עוד 1/2 אינץ ' של מים למחבת. המשך לצלות עוד 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
האווז מבושל כאשר המיצים שלו לרוץ ברור כאשר הירך הוא פירסינג עם שיפוד. אם הם עקובים מדם, צלוי במשך 15 דקות נוספות ולבדוק שוב. כדי להיות בטוח שהאווז מבושל, הכנס מדחום בחלק העבה ביותר של הירך. זה צריך לקרוא 170 מעלות F על מדחום קריאה מיידית.
מרכיבים שתצטרך
אווז שלםאווז שלם
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
שיפודיםשיפודים
7
הסר מהתנור ולתת לו לנוח במשך 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
יוצקים עודף שומן עוזב על 2 כפות.
9
מוסיפים את הבצל הירוק, זנגביל, אוכמניות, סוכר ורוטב סויה.
מרכיבים שתצטרך
אוכמניותאוכמניות
בצל ירוקבצל ירוק
רוטב סויהרוטב סויה
ג ' ינג ' רג ' ינג ' ר
סוכרסוכר
10
לטגן במשך 5 עד 10 דקות עד האוכמניות מתחילות להתפרק ואת המיצים משוחררים.
מרכיבים שתצטרך
אוכמניותאוכמניות
11
מוסיפים זינפנדל ומפחיתים בחצי ואז מוסיפים את ציר העוף ומפחיתים בחצי שוב. להעביר רוטב דרך מסננת ולהשליך את עיסת.
מרכיבים שתצטרך
ציר עוףציר עוף
ZinfandelZinfandel
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
12
תגיש עם האווז.
מרכיבים שתצטרך
אווז שלםאווז שלם