אוזו בריח שקדים, יוגורט ועוגת שמן זית
עוגת שקדים, יוגורט ושמן זית הוא אוזו ריחני צמחוני ומספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 450 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שמן זית קליל במיוחד, ללא כתמים, קמח, מלח ים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. , שהוא מוצק. נסו אוזו בריח שקדים, יוגורט ועוגת שמן זית, עוגת שמן זית ריחני כתום, ו עוגת שקדים בניחוח לבן (מתכונים דומים).
הוראות
מתלה מיקום במרכז התנור וחימום מראש עד 191°.
מברשת שני 8 1/2 x 4 1/2 x 2 1/2 אינץ מחבתות מתכת עם שמן זית. תחתיות מחבת קו עם נייר קלף; מברשת קלף עם שמן זית.
מורחים 1 1/2 כוסות שקדים על תבנית אפייה מעוטרת; טוסט בתנור 10 דקות. מגניב.
העברה למעבד לטחון גס (כמה חתיכות שקדים קטנות צריך להישאר); להפריש. דק קוצצים 1/2 כוס שקדים קלויים במעבד. מרתיחים אוזו בסיר קטן עד מופחת 1/2 כוס, על 2 דקות. מגניב.
מפזרים 1 1/2 כפות קצוץ דק שקדים קלויים על החלק התחתון של כל מחבת.
לטאטא קמח, אניס כוכב הקרקע, אבקת אפייה, מלח ים, שקדים קלויים הקרקע בקערה גדולה.
באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח חלמונים ביצה 1/2 כוסות סוכר בקערה בינונית עד מעורבב היטב (תערובת ייראה מגורען בהתחלה).
מוסיפים 1 כוס שמן זית קל; היכו 1 דקה.
מוסיפים אוזו ויוגורט ומכים עד מעורבב היטב, כ -30 שניות. בהדרגה להוסיף תערובת קמח לתערובת חלמון, להכות רק עד incorporated (הבלילה תהיה עבה).
באמצעות מקצף יבש נקי, להכות חלבונים ביצה בקערה גדולה עד נוקשה אבל לא יבש. מקפלים 1/3 של לבנים לתוך הבלילה כדי להבהיר. מקפלים בלבנים הנותרים 2 תוספות. מחלקים הבלילה בין מחבתות מוכנות (על 3 1/2 כוסות לכל).
מפזרים כל אחד עם הנותרים קצוצים דק untoasted שקדים, חלוקת שווה.
מפזרים כל אחד עם 1 כף סוכר.
אופים עוגות עד חום זהוב ובוחן מוכנס למרכזים יוצא נקי, על 1 שעה 5 דקות. עוגות מגניבות במחבתות על מתלה 15 דקות. להפוך עוגות החוצה על מתלה מגניב לחלוטין. לעשות קדימה יכול להיעשות 1 יום קדימה. לעטוף בנייר כסף ולאחסן בטמפרטורת החדר.