אוטום טורטה רוסטיקה
מתכון סתיו טורטה רוסטיקה יכול להתבצע בסביבות 1 שעה ו 10 דקות. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 16 גרם חלבון, 30 גרם שומן, ובסך הכל 443 קלוריות. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. אם יש לך שפשף מרווה, בצל, שיני שום, ועוד כמה מרכיבים על היד, אתה יכול לעשות את זה. עם כפית ציון 65%, המנה הזו די טובה. נסו פנה רוסטיקה, פיצה רוסטיקה, ו פיצה רוסטיקה עבור מתכונים דומים.
הוראות
מניחים פרוסות דלעת על תבנית עם נייר אפייה מצופה בתרסיס בישול. שפריץ קל עם תרסיס בישול.
אופים 15 דקות או עד שהם רכים.
בינתיים, בקערה, שלבו שתי ביצים, גבינות ומרווה. בקערה קטנה מקציפים מים וביצה שנותרה; מניחים בצד.
במחבת גדולה מטגנים בצל בשמן עד שהוא רך. מערבבים פנימה את התרד, השום ואגוז המוסקט. מבשלים ומערבבים 2 דקות; מניחים בצד.
פרש דף מאפה אחד על משטח מקומח קלות.
מרדדים ל -14 אינץ'. מרובע. לחץ על הצדדים התחתונים והעליונים של 9 אינץ ' משומן. קפיצי פאן, המאפשר עודף מאפה כדי לעטוף מעל קצוות.
מברישים בתערובת ביצים שמורה.
שכבה עם מחצית מתערובת הדלעת, הגבינה והתרד. חזור על שכבות.
מרדדים את יתרת המאפה ל -10 אינץ'. כיכר; מקום מעל מילוי. לקצץ קצוות; לקפל את תחתון מאפה מעל ולחץ קצוות כדי חותם. קישוטי מאפה חוזרים.
חותכים בעזרת חותך עוגיות עלים קטן; מניחים על טורט.
מברישים מאפה בתערובת ביצים.
מניחים תבנית על תבנית עם נייר אפייה.
אופים בחום של 400 על 40-45 דקות או עד להזהבה.
הסר לרשת כדי להתקרר במשך 45 דקות.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר. מקררים שאריות.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם הבחירות המובילות שלי לטורט. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא נ. ב. סולרה קרם שרי. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
![נ. ב. סולרה קרם שרי]()
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.