מתכון סתיו טורטה רוסטיקה יכול להתבצע בסביבות 1 שעה ו 10 דקות. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 16 גרם חלבון, 30 גרם שומן, ובסך הכל 443 קלוריות. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. אם יש לך שפשף מרווה, בצל, שיני שום, ועוד כמה מרכיבים על היד, אתה יכול לעשות את זה. עם כפית ציון 65%, המנה הזו די טובה. נסו פנה רוסטיקה, פיצה רוסטיקה, ו פיצה רוסטיקה עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
מחממים תנור ל 400 אום.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מניחים פרוסות דלעת על תבנית עם נייר אפייה מצופה בתרסיס בישול. שפריץ קל עם תרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
סכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
3
אופים 15 דקות או עד שהם רכים.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
בינתיים, בקערה, שלבו שתי ביצים, גבינות ומרווה. בקערה קטנה מקציפים מים וביצה שנותרה; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4
תערובת עוגה טבעית באריזה
1/2 ענף רוזמרין
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
במחבת גדולה מטגנים בצל בשמן עד שהוא רך. מערבבים פנימה את התרד, השום ואגוז המוסקט. מבשלים ומערבבים 2 דקות; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
טורטיות קמח טריות, להגשה
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
6
פרש דף מאפה אחד על משטח מקומח קלות.
7
מרדדים ל -14 אינץ'. מרובע. לחץ על הצדדים התחתונים והעליונים של 9 אינץ ' משומן. קפיצי פאן, המאפשר עודף מאפה כדי לעטוף מעל קצוות.
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם הבחירות המובילות שלי לטורט. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא נ. ב. סולרה קרם שרי. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.