אויסטר פו'בוי
אויסטר פ זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו פירורי לחם, תבלינים, מיונז, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו ג'ון דורי Oyster Bar Oyster Pan Roasty with Uni Butter Crostini, עוגת צדפות, ו אויסטר פו-בוי. (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 3 מרכיבים בקערה; מערבבים היטב. לדלות צדפות בתערובת קמח תירס.
מעיל מחבת nonstick גדולה עם ספריי בישול, ומניחים מעל חום בינוני עד חם; להוסיף 1 1/2 כפיות שמן.
מוסיפים חצי צדפות ומבשלים 3 דקות בכל צד או עד שצדפות נעשות ופירורי לחם זהובים. חזור עם שאריות שמן וצדפות.
חותכים לחם בחצי אופקית, ומפיצים מיונז וחרדל באופן שווה על הצדדים לחתוך של לחם. מסדרים חסה ועגבניה פרוסות על חצי כיכר התחתונה. למעלה עם צדפות מבושלות וחצי כיכר.