קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות1
ציון בריאות100
מגזין

אוכל! Midwest BLT עם רוטב 5 פלפלים

אוכל! Midwest BLT עם רוטב 5 פלפלים
אוכל! Midwest BLT עם רוטב 5 פלפלים עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת מתכוני המנות העיקריות שלך. מתאים ל-1 מנות. מנה אחת מכילה 4169 קלוריות, 110 גרם חלבון ו-306 גרם שומן. מתכון זה מכסה 86% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם טוסט טקסס, עגבניות, פלפלי ג'לפנו וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-50 דקות. עם ציון של 78%, המנה הזו טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו EATS! מחממים רוטב 5 פלפלים, צ'יזי פפר ג'ק תפוחי אדמה צ'ודר - איווה ילדה אוכלת, וחמין פלפל גבינה ג'ק תפוחי אדמה - איווה ילדה אוכלת.

הוראות

1
מבשלים את הבייקון במחבת על אש בינונית עד לעשייה הרצויה. מפדרים בפלפל קאיין ופלפל שחור בזמן הבישול. מניחים בצד על נייר סופג עד הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
קורט פלפל שחורקורט פלפל שחור
פלפל שחורפלפל שחור
ציוד שתשתמש בו
פלפלי מצנפת סקוטיפלפלי מצנפת סקוטי
2 חתיכות טוסט טקסס2 חתיכות טוסט טקסס
2
פורסים את העגבניות הירוקות בעובי של 1/8 עד 1/4 אינץ'. טובלים את העגבניות בחלב, ולאחר מכן מצפים בלחם. ודא שכל אזורי העגבניות מכוסים לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
פלפלים תאילנדיםפלפלים תאילנדים
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
(הכמות תלויה בשיטת הבישול)(הכמות תלויה בשיטת הבישול)
3
במחבת או בטיגון עמוק, מחממים את השמן ל-350 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לחםתערובת לחם
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לחם לכל מטרה1 כוס תערובת לחם לכל מטרה
4
מטגנים או מטגנים את העגבניות עד להזהבה. מניחים בצד על נייר סופג עד הצורך.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לחם לכל מטרהתערובת לחם לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
5
לוקחים את החמאה המומסת ומורחים באופן שווה על שני הצדדים של הטוסט של טקסס. משחימים כל צד של שני החלקים על גריל עליון שטוח או במחבת נקייה. משחימים לעשייה הרצויה.
מרכיבים שתצטרך
טקסס טוסטטקסס טוסט
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
2/3 כוס פלפלים אדומים מתוקים קלויים קצוצים2/3 כוס פלפלים אדומים מתוקים קלויים קצוצים
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
החל את ה-EATS!
7
מחממים רוטב 5 פלפלים לטוסט בצורה "Z".
מרכיבים שתצטרך
שרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובששרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובש
3/4 כוס זיתים ירוקים ג'מבו עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים3/4 כוס זיתים ירוקים ג'מבו עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
8
מניחים את החסה על פרוסת טוסט אחת, ואחריה את העגבניות הירוקות המטוגנות.
מרכיבים שתצטרך
פלפלים תאילנדיםפלפלים תאילנדים
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים קצוצים1-1/2 כוסות פלפלים אדומים קצוצים
3/4 כוס זיתים ירוקים ג'מבו עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים3/4 כוס זיתים ירוקים ג'מבו עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
9
מניחים את הבייקון על פרוסת הטוסט השנייה.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
3/4 כוס זיתים ירוקים ג'מבו עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים3/4 כוס זיתים ירוקים ג'מבו עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
10
עם האגודלים על העגבניות הירוקות, הופכים ומניחים על פיסת הטוסט השנייה שעליה בייקון. בעזרת סכין חדה חותכים את הכריך באלכסון.
מרכיבים שתצטרך
פלפלים תאילנדיםפלפלים תאילנדים
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
3/4 כוס זיתים ירוקים ג'מבו עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים3/4 כוס זיתים ירוקים ג'מבו עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
11
בעזרת סכין חדה, חותכים את הג'לפנו שלך לאורך לשני חצאים שווים. אפשר להשתמש בג'לפנוס שלמים אם רוצים. בעזרת קיסמים דוחפים חצי ג'לפנו ומניחים על אחד מחצאי הכריך החתוכים. חזור על הפעולה עבור חצי הג'לפנו והכריך השני.
מרכיבים שתצטרך
12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
12
מגישים עם הצד לבחירתכם.
13
מוסיפים לסיר בינוני על אש בינונית את שמן הזית, השום, 10 ההבנורוס והג'לפנוס, 8 מצנפת הסקוטש, 4 פלפלי הרפאים והצ'ילי התאילנדי והבצל הצהוב. מבשלים 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צ ' ילי תאילנדיצ ' ילי תאילנדי
בצל צהובבצל צהוב
צ ' ילי Habaneroצ ' ילי Habanero
12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
ויסקי סקוטיויסקי סקוטי
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
14
מוסיפים 1/2 כוס כל אחד מתבלין הקייג'ון, הקאיין והפלפל האדום הכתוש. מבשלים במשך דקה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
15
יוצקים את התערובת לבלנדר ומחטים.
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
16
מניחים את המחית במקרר לצינון, כשעה.
17
לאחר התקררות, הוסיפו את 1/2 כוס הקייג'ון הנותרים, קאיין ופלפל אדום כתוש לתוספת טעם. מערבבים את רוטב הכנפיים, החומץ, המיונז ומיץ הליים.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
1 תות, קלוף1 תות, קלוף
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
רוטב כנפייםרוטב כנפיים
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
18
מוסיפים את 1 פלפל צ'ילי גולמי שמור מכל סוג ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט

מרכיבים

4פרוסותשמן צמחי 2Tשמן צמחי 2T57אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)חמאה מומסתחמאה מומסת2406 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)108אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)תערובת תיבול Cajunתערובת תיבול Cajun237אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם1צביטהפלפל קאייןפלפל קאיין5טרי רוח רפאים פלפלים צ'ילה, קצוץ עם זרעים, מילואים 1 גלם לקישוטטרי רוח רפאים פלפלים צ'ילה, קצוץ עם זרעים, מילואים 1 גלם לקישוט8ציפורןשום גלם, טחוןשום גלם, טחון2עגבניות ירוקותעגבניות ירוקות7206 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקרוטב חריף במיוחד, כמו רוטב הכנף האדומה של פרנק.רוטב חריף במיוחד, כמו רוטב הכנף האדומה של פרנק.1חלפיניו טרייםחלפיניו טריים11פלפלים חלפיניו טריים, קצוץ עם זרעים, שמור 1 גלם לקישוטפלפלים חלפיניו טריים, קצוץ עם זרעים, שמור 1 גלם לקישוט1עלי חסהעלי חסה616 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 תות, קלוף1 תות, קלוף1126 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק2(חוֹרֶף)2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות1צביטהA black pepperA black pepper237אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פתיתי פלפל אדום כתושפתיתי פלפל אדום כתוש9פלפלים מצנפת סקוטש טרי, קצוץ עם זרעים, שמור 1 גלם לקישוטפלפלים מצנפת סקוטש טרי, קצוץ עם זרעים, שמור 1 גלם לקישוט2טקסס טוסטטקסס טוסט5פלפל תאילנדי אדום טרי, טחון, להזמין 1 גלם לקישוטפלפל תאילנדי אדום טרי, טחון, להזמין 1 גלם לקישוט1WES E אומנויות השפה האנגליתVegetable oil (amount depends on cooking method)Vegetable oil (amount depends on cooking method)2556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחומץ לבןחומץ לבן1בצל צהוב, 1/4 אינץ ' חתוךבצל צהוב, 1/4 אינץ ' חתוך2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקall-purpose breading mixall-purpose breading mix