אוכמניות אבזם למשוך בנפרד לחם
את מתכון אוכמניות אבזם למשוך בנפרד לחם יכול להתבצע בערך 55 דקות. מתכון זה מכין 16 מנות עם 194 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 7 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 40 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. מתכון זה מכלמתכונים דורש קמח, אוכמניות, קינמון הקרקע, חלב. זה עובד טוב כמו קינוח. עם כפית ציון של 21%, המנה הזו לא כל כך מדהימה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם אוכמניות ממולאות לחם מתפרק עם זיגוג גבינת שמנת לימון, אבזם אוכמניות, ו אבזם אוכמניות.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). מרססים בנדיבות תבנית צינור מחורצת של 12 כוסות בתרסיס בישול.
מערבבים 1/2 כוס סוכר, קמח, 1/2 כפית קינמון ו-1/4 כוס חמאה מומסת יחד בקערה; מפזרים מעל הצדדים המשומנים ותחתית תבנית הצינור.
מפרידים בצק ביסקוויטים ל -16 ביסקוויטים; חותכים כל ביסקוויט ל -4 חלקים.
מערבבים 3/4 כוס סוכר ו 1 כף קינמון יחד בקערה.
יוצקים 1/2 כוס חמאה מומסת לקערה נפרדת.
טובלים כל חתיכת ביסקוויט בכוס החמאה המומסת 1/2; מגלגלים פנימה את תערובת הקינמון-סוכר עד לציפוי טוב. זורקים חתיכות ביסקוויט ואוכמניות מצופות יחד בקערה גדולה; מסדרים ביסקוויטים ואוכמניות בתבנית הצינור המחורצת המוכנה.
מזלפים 1/4 כוס חמאה וכל החמאה שנותרה מהטבילה.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהביסקוויטים מזהיבים, 20 עד 30 דקות. מצננים בתבנית למשך 5 דקות לפני שהופכים לפלטת הגשה.
הקציפו יחד את הסוכר והחלב של הקונדיטורים בקערה עד לקבלת תערובת חלקה.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם בחירה מצוינת לאבזם. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי עם 5 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי]()
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "