אוכמניות וריבועי גבינה
אם יש לכם שמנת מתוקה, חמאה, חלב וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. . עם כפית ציון של 17% המנה הזאת לא יוצאת מן הכלל. נסו עוגת גבינת שמנת אוכמניות, עוגת גבינה מנגו עם אוכמניות, ו גבינת קוטג', אוכמניות ורוקט (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, מערבבים יחד את פירורי קרקר גרהם וחמאה. מניחים בצד 1/2 כוס לציפוי, ולחץ על שאר הפירורים לתוך החלק התחתון של תבנית אפייה 7x11 אינץ'. להפריש כדי לצנן במקרר.
בקערה קטנה, לנצח את גבינת שמנת, סוכר וחלב עד חלקה.
מורחים באופן שווה על שכבת פירורים מקורר.
מורחים את המילוי עוגה על שכבת גבינת שמנת, וצינה בעת הכנת הקצפת. בקערה צוננת, מקציפים את השמנת הכבדה, סוכר ווניל עד נוקשה, להפיץ על החלק העליון של שכבת אוכמניות.
מפזרים את החלק העליון עם תערובת פירורי קרקר גרהם הנותרים ולשמור מקורר עד זמן ריצה.