פסטה עם טונאן וצלפים ברוטב יין לבן עשוי להיות התוספת שחיפשתם. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 87 קלוריות. זה מתכון חלב חינם pescatarian מגיש 25 . 166 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. אם יש לך יין, פתיתי פלפל צ'ילי, צלפים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: פסטה עם טונאן וצלפים ברוטב יין לבן, רוטב שאלוט יין לבן עם לימון וצלפים, ו סלמון ופסטה ברוטב יין לבן.
הוראות
1
1 להביא סיר גדול של מים לרתיחה, להוסיף מלח (1 1/2 כפיות לכל ליטר מים), לחזור לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
מוסיפים את הפסטה ומבשלים על פי הוראות החבילה עד מבושל דרך, אבל עדיין המשרד (אל דנטה).2 בעוד המים מגיעים לרתיחה והפסטה מתבשלת, להכין את שאר המתכון. במחבת גדולה ורחבה, מחממים כמה כפות שמן זית על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיף את פתיתי בצל ופלפל צ ' ילי קצוצים ומבשלים עד שקוף, על 5 דקות בערך.
מרכיבים שתצטרך
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
20 פרוסות זוקיני דקות
4
מערבבים את הטונה המשומרת, הצלפים והמלח.
מרכיבים שתצטרך
שימורי טונה
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
(צינור גדול)
5
מוסיפים את היין, מביאים לרתיחה ואז מנמיכים את החום לנמוך. מבשלים 10 דקות או יותר, בעוד הפסטה מתבשלת. אם התערובת מתחילה להתייבש, להוסיף קצת יותר יין.3 כאשר הפסטה מוכנה, לנקז אותו ולהוסיף אותו למחבת עם הטונה. לזרוק לערבב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
קלמנטינות, כל אחת
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
טפטוף על קצת יותר שמן זית על כל זה, ולאחר מכן להוסיף את הפטרוזיליה קצוצה וכמה טחנות של פלפל שחור לפי הטעם.