אוכמניות עם קרם לימון בריוש קלוי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל אוכמניות עם קרם לימון בריוש קלוי. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 417 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 25 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שעועית וניל, מיץ לימון, בתוספת 2 כפות חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. עם כפית ציון של 17% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: קרם לימון עם אוכמניות, קרם לימון עם אוכמניות, ו קרם לימון עם אוכמניות.
הוראות
בסיר, מבשלים את המים עם 1/2 כוס הסוכר עד הסוכר הוא מומס.
מוסיף את רוזמרין ואת שעועית וניל וזרעים ולתת לעמוד במשך 2 שעות.
בינתיים, בקערה חסינת חום, לשפשף את גרידת לימון לתוך 1 כוס הסוכר.
להקציף את הביצים ומיץ לימון. הגדר את הקערה על סיר של מים רותחים ומבשלים מעל חום מתון, לטאטא, עד מעובה, על 6 דקות. מסננים את פודינג לתוך מעבד מזון; תן מגניב מעט.
עם המעבד על, להוסיף את החמאה 1 חתיכת בכל פעם תהליך עד מלא משולב לפני הוספת יותר. לעבד את הקרם עד הוכפל נפח, על 3 דקות. לגרד את הקרם לתוך קערה, לחץ על חתיכת פלסטיק לעטוף ישירות על פני השטח ומקרר עד צונן, על 2 שעות.
זרוק את רוזמרין ווניל שעועית מהסירופ. מבשלים את הסירופ על חום נמוך בינוני עד מעט מעובה, על 15 דקות; תן מגניב.
מחממים את המטגן. מסדרים את פרוסות בריוש על תבנית אפייה ו לצלות במשך 1 דקה, הופך פעם אחת, עד הזהב.
בקערה, לנצח את השמנת הכבדה עם הנותרים 1 כף סוכר עד קצפת ברכות.
מוסיפים את האוכמניות לסירופ הסוכר וזורקים בעדינות. כפית את קרם לימון על 8 צלחות, העליון עם בריוש מנה של קצפת. לפזר את האוכמניות על גבי; לשרת בבת אחת.