אוכמנית צמרות מאפין
אוכמניות מאפין צמרות הוא צמחוני ארוחת בוקר. מנה אחת מכילה 118 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. והוא יספק כ 28 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך סוכר, קליפת לימון, סודה לשתייה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו אוכמנית צמרות מאפין, אוכמנית צמרות מאפין, ו אוכמניות אגוז שיבולת שועל מאפין צמרות (מתכונים דומים).
הוראות
בואו בצק עוגיות לעמוד בטמפרטורת החדר 10 דקות כדי לרכך. בינתיים, מחממים תנור ל 177°. קו 2 יריעות עוגיות עם נייר קלף בישול. בקערה קטנה, לערבב 1/4 כוס קמח, סוכר וחמאה עם מזלג עד מתפורר; להפריש להשתמש לציפוי. בקערה קטנה אחרת, לערבב שנותר 1 כוס קמח, אבקת אפייה וסודה לשתייה; להפריש.
בקערה בינונית, לנצח את הבצק ואת גבינת שמנת עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד מעורבב. במהירות נמוכה, להכות ביצה, חלב, קליפת לימון ומיץ לימון עד מעורבב היטב. מערבבים תערובת קמח רק עד בשילוב (לא overmix; תערובת תהיה בלילה עבה). בזהירות לקפל אוכמניות. (אם משתמשים בגרגרים מופשרים, לשטוף ולטפוח יבש עם מגבת נייר לפני הוספת.)
זרוק את הבלילה על ידי כף גדוש1 עד 2 אינץ ' בנפרד על גבי גיליונות עוגיות, באמצעות מרית גומי כדי לגרד הבלילה מ כף.
אופים 3 דקות; להסיר מהתנור.
מפזרים כל העליון מאפין עם כ 1 כפית פירור ציפוי; מיד לחזור לתנור.
אופים 16 עד 20 דקות יותר או רק עד הקצוות מתחילים חום. מגניב על יריעות עוגיות 2 עד 3 דקות לפני הסרת מדפי קירור.