אופים ביצה וגבינה של הולי
אופים ביצה וגבינה של הולי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה סביב 34 גרם חלבון 62 גרם של שומן, וסך הכל 751 קלוריות. אם יש לך חלב, חמאה, ביצים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגיות הולי ללא אפייה, ברוקולי של הולי בשר חזיר וגבינה Strata, ו בייקון וביצה מקרוני וגבינה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מניחים בייקון במחבת גדולה ועמוקה. מבשלים מעל חום בינוני גבוה עד חום שווה.
ניקוז, להתפורר ולהניח בצד.
מניחים ביצים בסיר ומכסים במים קרים. מביאים מים לרתיחה ומיד להסיר מהחום. מכסים ונותנים לביצים לעמוד במים חמים במשך 10 עד 12 דקות.
הסר מים חמים, מגניב, לקלף וקוצצים.
מעט גריז תבשיל קדרה 2 ליטר.
מפזרים חצי ביצה קצוצה בתחתית התבשיל, מוסיפים חצי בייקון; חזור.
ממיסים חמאה בסיר בינוני על אש בינונית.
מוסיפים בצל ומבשלים עד מתרכך ושקוף. מערבבים בקמח. מוסיפים לאט חלב וגבינה קרועה. מערבבים עד גבינה מותכת ורוטב הוא חלק וקרם.
יוצקים ביצים בשכבות ובייקון.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 30 דקות.