אופים חם קולרבי
אופים חזיר קולרבי הוא מנה עיקרית המגישה 4. מנה זו מכילה כ 17 גרם חלבון 36 גרם של שומן, וסך הכל 441 קלוריות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שמנת כבדה, מלח ופלפל, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). קולרבי וחם גראטן, Kohlrabi ' N ' לאפות גזר, ו איך Spiralize A Kohlrabi: Kohlrabi & ירוק אטריות אטריות סלט ארוגולה עם גבינת עיזים, חמוציות מיובשות ואגוזי מלך עם רוטב דבש-Dijon דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
לבשל kohlrabi חתוך בחמאה: מחממים תנור ל 350 ° F. במחבת גדולה, להמיס את החמאה על חום בינוני.
מוסיפים את קולרבי חתוך לקוביות ומבשלים בעדינות במשך 8 עד 10 דקות.
הכה את חלמון הביצה, ולהקציף את השמנת הכבדה, קמח, מייס, מלח ופלפל עד בשילוב היטב.
מניחים חצי קולרבי מבושל על החלק התחתון של תבשיל בתנור הוכחה.
שכבה על חזיר קצוץ ופטרוזיליה. למעלה עם קולרבי הנותרים.
יוצקים את מרכיבי הרוטב על קולרבי ובשר חזיר.
אופים ב 177° במשך 30-35 דקות או עד השחמה קלה על גבי.