אופים מלית צדפה
את המתכון לאפות מלית צדפה ניתן להכין תוך כ-30 דקות . , אתה מקבל תוספת שמגישה 2. מנה אחת מכילה 583 קלוריות , 16 גרם חלבון ו -16 גרם שומן . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. ניתן ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד לחג ההודיה . אם יש לכם תערובת מלית מתובלת, גזר, סלרי וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה פסקטרית . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 0% , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתיקון). אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: רוטב צדפה קלאסי , חמין צדפה קל , ו- New England Clam Chowder .
הוראות
בסיר קטן מטגנים את הסלרי, הפלפלים והבצל ב-1 כף חמאה עד שהם כמעט רכים. מערבבים פנימה מרק וגזר. מביאים לרתיחה. מערבבים בתערובת המלית.
מסירים מהאש; מכסים ומניחים לעמוד 5 דקות. מערבבים פנימה צדפות.
מעבירים לשניים 6 אונקיות. רמקינים או כוסות רפרפת מצופות בתרסיס בישול. ממיסים את החמאה הנותרת; מערבבים פנימה מיץ לימון.
אופים, ללא כיסוי, ב-350 מעלות למשך 15-20 דקות או עד שהם מחוממים ומשחים.