קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות8
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

אופים נועזים: גאטו מקדמיה עם קרם חמאה פרליין

אופים נועזים: גאטו מקדמיה עם קרם חמאה פרליין
צריך תוספת חלב חינם? אופים נועז: Gateau מקדמיה עם קרם חמאה פרליין יכול להיות מתכון יוצא דופן לנסות. מנה אחת מכילה 332 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו סוכר, מים, קרם חמאה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו אתגר אופים נועז: Tuiles, עוגת אופרה של אופרות נועזות, ו צמה דנית אופים נועזים (מתכונים דומים).

הוראות

1
שים את הסוכר במחבת 10 אינץ ' כבדה.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
חום על אש נמוכה במשך כ 10-20 דקות עד הסוכר נמס סביב הקצוות. אל תערבבי את הסוכר. לסובב את המחבת במידת הצורך כדי למנוע את הסוכר נמס לשרוף.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מברשת את הצדדים של המחבת עם מים כדי להסיר גבישי סוכר. אם הסוכר במרכז אינו נמס, מערבבים בקצרה. כאשר הסוכר נמס לחלוטין וקרמל בצבע, להסיר מן החום. מערבבים באגוזים עם כף עץ ומפרידים את האשכולות. חזור לחום נמוך ומערבבים כדי לצפות את האגוזים מכל הצדדים. מבשלים עד שהתערובת מתחילה לבעבע. ** זכור תערובת חמה מאוד.** לאחר מכן על גבי גיליון קלף מרופד ולהתפשט באופן שווה ככל האפשר. כפי שהוא מתקרר, זה יתקשה שביר. לשבור את האגוזים מסוכרים לחתיכות ולמקם אותם במעבד המזון. דופק למחנק בינוני-קנס או תהליך עד השביר הופך לאבקה. כדי להפוך את הדבק, תהליך במשך כמה דקות. לאחסן במיכל אטום ולאחסן במקום יבש לבשל. אל תקרר.זיגוג פטל
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדוליםזיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
חבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואהחבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואה
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
טוב עבור אחד 10 אינץ cake2 / 3 כוס עבה פטל משמר 1 כף. מים
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואהחבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
5
בסיר קטן אך כבד, להביא את המים ומשמר לרתיחה איטית ומבשלים במשך 2-3 דקות. אם התערובת מתחילה להיצמד לתחתית הסיר, להוסיף מים לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
משמרמשמר
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
6
הסר מהחום, באמצעות מסננת, לחץ על התערובת דרך הרשת ולהשליך כל שאריות. עם מברשת מאפה, להחיל את הזיגוג על העוגה בעוד העוגה עדיין חם. אם הזיגוג עבה מדי, דק לעקביות מועדפת עם טיפות מים.Ganache זיגוג
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
7
עושה בערך 1 כוס, מספיק כדי לכסות את החלק העליון ואת הצדדים של שכבת 9 או 10 אינץ ' או עוגת צינור* * גנאש יכול ללבוש צורות רבות. בעוד רוטב פאדג ' גדול וחם. בעוד זיגוג semisweet מגניב או פושר. מעט מקורר יכול להיות מוקצף לתוך מילוי/ציפוי. קר & מוצק הבסיס של כמהין שוקולד מסוכרים.6 עוז. (טוב) semisweet או שוקולד מריר לא לינדט! (יש לו מאלט שעורה!!) 6 oz. (cup) heavy cream1 tbsp. כפית סירופ תירס קל. וניל 1 כפית. מים חמים, במידת הצורך
מרכיבים שתצטרך
1/4 כפית גרידת לימון מגוררת דק1/4 כפית גרידת לימון מגוררת דק
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
סירופ תירס קלסירופ תירס קל
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
דבש הדריםדבש הדרים
בוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוקבוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוק
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
8
תמדוד את הוניל ותניח אותו בצד.לשבור את השוקולד לחתיכות 1 אינץ ' ולמקם בסל של מעבד מזון ודופק עד קצוץ דק.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
דבש הדריםדבש הדרים
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
9
מעבירים לקערה בגודל בינוני ומניחים בצד.
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
10
מחממים את הקרם ואת סירופ התירס בסיר, על נמוך, עד שהוא הגיע לרתיחה עדינה. פעם אחת לרתיחה בעדינות, מיד בזהירות לשפוך על השוקולד. עזוב את זה לרגע אחד, ואז לאט מערבבים ומערבבים את השוקולד והקרם יחד עד שהשוקולד נמס ומשתלב בקרם. בזהירות להתמזג בתערובת וניל. אם פני השטח נראה שמנוני, להוסיף 1 כפית מים חמים. הזיגוג יתעבה, אבל עדיין צריך להיות pourable. אם זה לא מתעבה, לקרר במשך כ 5 דקות, אבל לוודא שזה לא מקבל קר מדי!הרכבת עוגה
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאןחבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאן
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
דבש הדריםדבש הדרים
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
11
חותכים דיסק קרטון מעט קטן יותר מאשר העוגה. מחלקים את העוגה לתוך 3 שכבות ומניחים את השכבה הראשונה בצד העליון על הדיסק. באמצעות מברשת מאפה, להרטיב את השכבה עם 3-4 כפות. של סירופ סוכר חם. מדוד כוס אחת של קרם פרלין והנח בצד.
מרכיבים שתצטרך
סם גסם ג
פרליניםפרלינים
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
12
מורחים את השכבה התחתונה עם עובי אינץ ' של קרם חמאה הנותרים. מכסה עם קצפת, משאיר גבול אינץ ' סביב קצה העוגה.
מרכיבים שתצטרך
לימון גומילימון גומי
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
13
מניחים את השכבה האמצעית על הראשון, מברשת עם סירופ סוכר, מתפשט עם חמאה. מכסים עם שאר הקצפת.להרטיב את הצד לחתוך של השכבה השלישית עם סירופ סוכר נוסף מקום לחתוך בצד על העוגה. בעדינות, לחץ על הצדדים של העוגה כדי ליישר את השכבות. מקררים כדי להירגע לפחות 30 דקות.הרם את העוגה על ידי הזזת כף היד שלך מתחת לקרטון. מחזיק לילה משונן או חד מאוד עם להב 8-ich החזיק במקביל לצדדים של העוגה, לקצץ את הצדדים כך שהם ישרים לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
לימון גומילימון גומי
סם גסם ג
14
חותכים שפוע קל בחלק העליון כדי לעזור זיגוג לטפטף מעבר לקצה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
15
מברשת את החלק העליון ואת הצדדים של העוגה עם זיגוג משמש חם, איטום את האזורים לחתוך לחלוטין. תירגע בזמן שאתה מכין את הגנאש.
מרכיבים שתצטרך
2 תרנגולות קורניש (בערך 1 1/4 פאונד כל אחת)2 תרנגולות קורניש (בערך 1 1/4 פאונד כל אחת)
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
16
מניחים מדף מעל מחבת רדודה גדולה לתפוס את טפטוף גנאש.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
17
הסר את gateau מהמקרר ולשים אותו מתלה. עם מרית מתכת ביד, ומחזיק את הסיר על 10 סנטימטרים מעל העוגה, לשפוך את גנאש על מרכז העוגות. הזז את המרית מעל החלק העליון של גנאש כ 4 פעמים כדי לקבל מראה חלקה כמו מראה. הגנאש צריך לכסות את החלק העליון ולרוץ לאורך הצדדים של העוגה. כאשר ganache כבר שפך והוא ציפוי העוגה, להרים צד אחד של המדף ולדפוק אותו פעם על הדלפק כדי לעזור להפיץ את ganache באופן שווה לשבור את כל בועות אוויר. (עבודה מהירה לפני ההגדרה מתחילה.) תיקון כל כתמים חשופים בצדדים עם מרית קטנה יותר, אבל לא לגעת בראש לאחר המפץ.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
18
תן את העוגה לעמוד לפחות 15 דקות להגדיר לאחר glazing.To מקשט את העוגה, להשתמש שאריות חמאה בעיצוב על גבי העוגה.

מרכיבים

1rackמיקום ב -3 התחתון של התנור מחממים מראש ל -350 מעלות. גריז וקמח 10מיקום ב -3 התחתון של התנור מחממים מראש ל -350 מעלות. גריז וקמח 10" X 2 " מחבת עוגה עגולה אינץ2(חוֹרֶף)עמילן תירסעמילן תירס796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמשחת פרליןמשחת פרלין5largesתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה7largesחלמוניםחלמונים1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמערבבים חמאה לתוך הדבק, ולאחר מכן להוסיף את קרם חמאה הנותרים. שוט בקצרה על med-מהירות נמוכה לשלבמערבבים חמאה לתוך הדבק, ולאחר מכן להוסיף את קרם חמאה הנותרים. שוט בקצרה על med-מהירות נמוכה לשלב1תיקאם לא להשתמש בעוגה מיד, לעטוף ביסודיות בניילון נצמד, אז בפלסטיק אז במקרר עד 3 ימים. אם הקפאה, לעטוף בנייר כסף, ואז את התיק ולהשתמש בתוך 2-3 חודשיםאם לא להשתמש בעוגה מיד, לעטוף ביסודיות בניילון נצמד, אז בפלסטיק אז במקרר עד 3 ימים. אם הקפאה, לעטוף בנייר כסף, ואז את התיק ולהשתמש בתוך 2-3 חודשים1(יכול להיות או להרחיק)קליפת לימון מגוררתקליפת לימון מגוררת596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסוכר, מחולק ¼ & ¾ כוסותסוכר, מחולק ¼ & ¾ כוסות6ריבס, קצוץ טרי או קפואסירופ סוכרסירופ סוכר1מתכון חמאה שוויצריתמתכון חמאה שוויצרית11 קילו קישואים,6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן11 קילו קישואים,מסטיק xanthanמסטיק xanthan6ריבס, קצוץ טרי או קפואמוסיפים את תערובת החלמון ללבנים ומקציפים במשך 1 דקהמוסיפים את תערובת החלמון ללבנים ומקציפים במשך 1 דקה1קטןבסיר, עדיין כבד, להביא את המים והסוכר לרתיחה ומבשלים במשך 5 דקות. הסר מהחום. מגניב מעט לפני השימוש על העוגה. * יכול להתבצע מראשבסיר, עדיין כבד, להביא את המים והסוכר לרתיחה ומבשלים במשך 5 דקות. הסר מהחום. מגניב מעט לפני השימוש על העוגה. * יכול להתבצע מראש6ריבס, קצוץ טרי או קפואקרם חמאה פרלייןקרם חמאה פרליין596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחמאה חמה, מבהירה (100-110 מעלות)חמאה חמה, מבהירה (100-110 מעלות)