קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות13
מגזין

אורז דביק עם חלב קוקוס עם מנגו

אורז דביק עם חלב קוקוס עם מנגו

הוראות

1
בינתיים, מניחים את חלב הקוקוס בסיר כבד ומחממים על חום בינוני עד חם. אל תרתח.
מרכיבים שתצטרך
אורז דביקאורז דביק
2
מוסיפים את הסוכר והמלח ומערבבים להתמוסס לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
כאשר האורז הדביק הוא רך, להפוך אותו לתוך קערה לשפוך 1 כוס חלב קוקוס חם מעל; להזמין את השאר. מערבבים לערבב את הנוזל לתוך האורז, ואז לתת לעמוד במשך 20 דקות עד שעה כדי לאפשר את הטעמים להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
4
בינתיים, לקלף את המנגו. בור המנגו שטוח ואתה רוצה לחתוך את בשר המנגו מהבור בצורה נקייה ככל האפשר. אחד בכל פעם, להניח את המנגו על צד צר על קרש חיתוך לחתוך לאורכו על 1/2 אינץ ' מהמרכז — הסכין שלך צריך לחתוך רק לאורך הצד השטוח של הבור; אם הוא מכה את הבור, להזיז מעל שבריר של סנטימטר יותר עד שאתה יכול לחתוך למטה. חזור על הצד השני של הבור, נותן לך שתי חתיכות חצי הכדור של מנגו. (הטבח מקבל חטיף על חתיכות המנגו התועות עדיין נצמד לבור.)
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
אורז דביקאורז דביק
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
הניחו כל מנגו חצי שטוח וחתכו לרוחב דק.
מרכיבים שתצטרך
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
6
כדי לשרת בנפרד, מניחים תלולית סגלגל של אורז דביק על כל צלחת קינוח ומניחים חצי מנגו פרוס דקורטיבי לצדו. למעלה עם ענף של מנטה או בזיליקום אם אתה רוצה. לחלופין, מניחים את פרוסות המנגו על מגש ומעבירים אותן, יחד עם קערת הגשה המכילה את האורז, ומאפשרת לאורחים לשרת את עצמם. מערבבים היטב את חלב הקוקוס הממותק הנותר, מעבירים לקערת הגשה קטנה או לקרית, ומעבירים אותו בנפרד, בכפית, כך שהאורחים יכולים לכף על תוספת כרצונם.
מרכיבים שתצטרך
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
7
הערות
מרכיבים שתצטרך
קוקוס ממותקקוקוס ממותק
אורז דביקאורז דביק
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
1
שלא כמו אורז דביק רגיל, אורז דביק חלב קוקוס יש מספיק לחות ושמנים בו שהוא שומר היטב במשך 24 שעות, במיכל מכוסה במקרר, מבלי להתייבש. לחמם אותו למחרת על ידי אידוי או במיקרוגל.
מרכיבים שתצטרך
אורז דביקאורז דביק
אורז שחוראורז שחור
אורז לבןאורז לבן
2
הערת העורך
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
אורז דביקאורז דביק
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
1
מסננים אורז ומניחים בסל הקיטור החרוט. הגדר את סל ספינת הקיטור על כמה סנטימטרים של מים רותחים בסיר גדול או ווק. האורז לא חייב להיות או לגעת במים רותחים. מכסים ואדים במשך 25 דקות, או עד שהאורז מבריק ועדין. היזהר כי הסיר שלך לא לרוץ יבש במהלך אידוי; להוסיף יותר מים במידת הצורך, הקפד לשמור אותו מלגעת באורז.
מרכיבים שתצטרך
אורז דביקאורז דביק
2
Drain rice and place in the conical steamer basket. Set the steamer basket over several inches of boiling water in a large pot or a wok. The rice must not be in or touching the boiling water. Cover and steam for 25 minutes, or until the rice is shiny and tender. Be careful that your pot doesn't run dry during steaming; add more water if necessary, making sure to keep it from touching the rice.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
סל קיטורסל קיטור
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל