אורז טורקי טאיוואני (שאריות בברכה) הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 543 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 33 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. אם יש לכם שאלוט, רוטב סויה, חתיכות הודו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. מתכונים דומים: אטריות טאיוואניות עם רוטב בשר (ספגטי טייוואני), אטריות אורז טאיוואניות מטוגנות, ו רוטב בשר טאיוואני עם אורז (אוהד Lu Rou).
הוראות
1
לשפשף את טורקיה עם 1/4 כפיות כל מלח ופלפל לבן. בחר סיר גדול עם מכסה, כגון תנור הולנדי, ומניח מדף ספינת בפנים. ממלאים את הסיר עם 2 כוסות מים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
2
מניחים את תרנגול ההודו על צלחת שמתאימה בתוך הסיר ויושב על מדף ספינת הקיטור. (על מנת לשמור את טפטוף טורקיה, טורקיה לא צריך להיות ממוקם ישירות על מתלה עם חורים.) להביא מים לרתיחה, ואז להפחית לרתיחה ולכסות את הסיר. קיטור טורקיה עד הטמפרטורה הפנימית שלה קרוב העצם מגיע 180 מעלות, על 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
2 בצל ירוק טחון
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
3
בואו מגניב. שמור את המיצים ואת טפטוף.
4
לאחר בשר טורקיה התקרר, למשוך את הבשר לחתיכות בגודל ביס ביד ולהשליך את העצמות והעור.
מרכיבים שתצטרך
מיצי מחבת ממחבת צליית ההודו
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
5
מחממים את שמן הירקות בסיר קטן מעל חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
6
מוסיפים את שאלוט פרוס ומבשלים, ערבוב, עד חום זהוב, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחון
7
מעבירים מיד לצלחת מרופדת בנייר מגבת. שמור את שמן הבישול.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
8
שלב את שמן הבישול של שאלוט עם 1/2 כוס של המיצים השמורים ואת טפטוף מן טורקיה מאודה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
שאלוט, מגורר או טחון
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
9
מוסיפים את המים, הסוכר, רוטב סויה, פלפל סצ ' ואן, ואת 1/4 הנותרים כפיות כל אחד מלח ופלפל לבן.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
6 לחמניות שומשום, מפוצלות
ליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)
10
מוסיפים חצי בצלצלים המטוגנים, שומרים את השאר לקישוט.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחון
11
תערובת להקציף מעל חום בינוני להמיס סוכר. מביאים לרתיחה עדינה ומבשלים, שנחשפו עד מופחתים בחצי, כ -30 דקות. זן רוטב להשליך מוצקים.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
12
כדי לשרת, לגרוף אורז לתוך קערות מנה אישיות ולמעלה עם ערימה של בשר טורקיה מגורר. כפית את הרוטב על כל קערה. לסיים עם שאלוט מטוגן וכוסברה לקישוט.
מרכיבים שתצטרך
מיצי מחבת ממחבת צליית ההודו
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
שאלוט, מגורר או טחון
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)