אורז לוטוס עם נקניק
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני תוספות, אז נסו אורז לוטוס עם נקניק. מנה אחת מכילה 337 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 7 גרם שומן. מתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב מגיש 8 . לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו רוטב ווסטרשייר, אורז סושי, ג'ינג'ר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 55 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 48%. הציון הזה מוצק. נסו מילוי אורז דביק צדפה מעושנת בעלה לוטוס, מרטיני לוטוס אדום, ו לוטוס צ'יפס (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים את האורז כפי שהתווית מכוונת.
מורחים על תבנית עם מסגרת ומניחים להתקרר.
משרים את עלה הלוטוס במחבת צלייה עם מים חמים עד גמיש, על 1 שעה. משרים את הפטריות בקערה עם 2 כוסות מים חמים עד לריכוך, כ-30 דקות.
מסננים את הפטריות, שומרים את הנוזל וקוביות; השלך את הגבעולים.
מחממים את שמן הבוטנים במחבת גדולה על אש גבוהה. מערבבים את הנקניק עד להזהבה, כ -3 דקות.
מוסיפים את הבצל הירוק והג ' ינג ' ר ומטגנים 30 שניות. מתבלים במלח ופלפל.
מוסיפים את הג ' יקמה והפטריות ומבשלים עד שהם רכים, 2 עד 3 דקות.
מוסיפים את נוזל השריית הפטריות, רוטב הסויה ורוטב ווסטרשייר; מבשלים תוך ערבוב עד שהנוזל מצטמצם, כ -4 דקות.
זורקים את האורז, שמן השומשום ותערובת הנקניקיות הצמחיות בקערה גדולה. מרכז את עלה הלוטוס בכלי פאי בטוח למיקרוגל. תל את תערובת האורז במרכז וטפיחה בחוזקה. מקפלים את העלה לכיסוי ומאובטחים בעזרת קיסמים. מכסים את עלה הלוטוס במגבת לחה. עוטפים את המנה היטב בניילון ומיקרוגל עד שהיא חמה, כ -15 דקות. לגולל ולגרוף את האורז.