אורז סושי מושלם
אורז סושי מושלם יכול להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, ומתכון טבעוני יש 844 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 1g של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך חומץ יין אורז, סוכר, גרגר קצר/אורז סושי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב האורז גרגר קצר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז כקינוח. עם כפית מתכונים דומים: אורז הסושי המושלם של מינאדו, אורז סושי, ו אורז סושי.
הוראות
השתמש אורז קצר או בינוני גרגר. זה יותר עמילני ועגול ממגוון התבואה הארוך, שפשוט לא יחזיק מעמד מספיק טוב כדי לתמוך במרכיבים בסושי. חנויות רבות מוכרות כיום במיוחד "אורז סושי".”
לפני שאתה מבשל אותו, לשטוף / לשטוף את האורז עד המים פועל ברור לחלוטין-כחמש או שש פעמים. אם לא תשטפי את האורז ביסודיות, הוא יגיע לכדור גדול ודביק. יש מספיק עמילן פנימי באורז כדי שהוא יחזיק מעמד מספיק בשביל סושי, אז קחו את כל הדברים מבחוץ על ידי שטיפה טובה.
השתמש סיר אורז / steamer. אורז שנעשה על הכיריים לא יעבוד עבור סושי; זה לא יהיה העקביות הנכונה. תנורי אורז זמינים באופן נרחב עבור נמוך כמו 12$.
חומץ חום, סוכר, סאקה או מירין בסיר רק כדי להמיס ולשלב. אפשר להתקרר לטמפרטורת החדר.
מבשלים אורז על פי כיווני סיר אורז.
מעבירים לקערת ערבוב גדולה.
יוצקים su (תערובת חומץ) על האורז, מתקפל בעדינות לשלב.
בואו אורז לעמוד במשך 10 דקות, ואז לקפל שוב.אורז צריך להיות מבריק, לא רגשני ויש לי טעם מעט חמוץ/מתוק. מכסים במגבת חמה ורטובה וחמים.