תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל אורז שמן. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 66 גרם חלבון 26 גרם של שומן, וסך הכל 1375 קלוריות. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם נקניקיות andouille, גוצ'וגרו, פלפל קאיין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו כדורי אנרגית קינמון דלי שומן, Blackberry קוקוס פצצות שומן-Keto Paleo, ו בייגל פחמימות נמוך-בצק ראש שמן קמח קוקוס (מתכונים דומים).
הוראות
1
לטאטא שום, מיץ לימון, פפריקה, אבקת קארי, כורכום בקערה בינונית; להוסיף עוף ולזרוק למעיל. כיסוי וצינה לפחות 6 שעות.
מרכיבים שתצטרך
בצל לבן, חתוך לקוביות
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
כורכום
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
נוזל-אונקיות מים טריים
שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
לעשות קדימה: עוף ניתן במרינדה 1 יום קדימה. שמור צונן.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1
להביא צימוקים, חומץ, ו 2 כפות מים לרתיחה בסיר קטן, להפחית את החום, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הנוזל מתאדה, 8-10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
לעשות קדימה: צימוקים ניתן להכין 3 ימים קדימה.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
3
בואו מגניב, ואז לכסות ולהירגע.
1
מחממים שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים פלפלים ובצל; מתבלים במלח. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד שהתרכך, 8-10 דקות. להפחית את החום נמוך לבשל, ערבוב מדי פעם, עד ירקות הם caramelized, 45-60 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
מוסיפים שום ורסק עגבניות למחבת וממשיכים לבשל, ערבוב מדי פעם, עד רסק עגבניות מתחיל להכהות, 10-15 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מערבבים בחומץ ופפריקה; מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
נוזל-אונקיות מים טריים
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
5
לעשות קדימה: Soffritto יכול להתבצע 3 ימים קדימה.
6
בואו מגניב, ואז לכסות ולהירגע.
1
הסר עוף מן המרינדה; מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
2
חום 2 כפות שמן בסיר 5-6 ליטר כבד עם מכסה מעל חום בינוני גבוה. מבשלים עוף, צד העור למטה, עד שהעור חום ופריך, 10-12 דקות; מעבירים לצלחת. (אתה יכול להסיר עצמות בשלב זה, אם תרצה.)
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
להפחית חום בינוני.
4
מוסיפים צ ' וריסו לסיר ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד פריך, על 2 דקות; להעביר לקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פלפל ג'ק מגוררת, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
הוסף soffritto סיר ומבשל, ערבוב כל הזמן, עד רוחש, על 1 דקה.
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
מוסיפים מרק, מגרדים את כל חתיכות משחי; העונה עם מלח (המלחה נוזלי כראוי כאן חשוב אורז טעים).
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
אפונה גויה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
7
מוסיפים אורז, נקניק, צ ' וריסו וצימוקים. מערבבים ומביאים לרתיחה. להפחית את החום, לארגן עוף על גבי, לכסות סיר, ומבשלים בעדינות, עד האורז הוא רך, 20-25 דקות. לחשוף; להגדיל את החום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
גבינת פלפל ג'ק מגוררת, מחולקת
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
8
טפטוף שנותר 2 כפות שמן סביב הקצוות של סיר ומבשלים, ללא הפרעה, עד החלק התחתון של אורז הוא פריך, על 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
אפונה גויה®
דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
1
בעוד אורז הוא בישול, לערבב שום, שעועית מותססת, אם שימוש, גבעולי כוסברה, צ ' ילי בקערה קטנה. מקלפים סרטנים, משאירים ראשים וזנבות. דווין, דברים לחתוך בצד עם תערובת שום, ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
1 כוס שום קצוץ
שום גויה®
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
תוספות, אופציונלי
אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
שלב צדפות ויין במחבת גדולה, כיסוי, ומבשלים על חום גבוה, ערבוב לעתים קרובות, עד צדפות פתוחות (להשליך כל זה לא פתוח), כ 5 דקות. באמצעות כף מחוררת, להעביר צדפות לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
להפחית את החום בינוני נמוך. סרטנים העונה בקלילות עם מלח ומבשלים באותו מחבת עד אטום במרכזים, על 2 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מעבירים סרטנים קערה עם צדפות; יוצקים מיצי פאן לתוך קערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
לעשות קדימה: סרטנים יכולים להיות ממולאים 1 שעה קדימה. כיסוי וצינה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
1
מערבבים גוצ ' וגרו, קאיין, ומלח בקערה קטנה. לטבול הצדדים לחתוך של פלחי לימון לתוך תערובת תיבול.
מרכיבים שתצטרך
3 עגבניות בינוניות, קלופות, זרעו וקצוצות
טריז לימון
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
אורז למעלה עם סרטנים וצדפות וטפטוף עם מיצי פאן שמורים. למעלה עם טריזי לימון, ביצים, זיתים, צ ' ילי כבוש ופלפלים, בצל ירוק.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימון
ג'ינג'ר שלם, מרוסק
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
1 כוס שום קצוץ
בלילת לחם תירס
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
משתה בר ביצוע
4
משיכת צלחת מרכזית זו היא עניין של לדעת מתי להיות רציני (רמז: prep!) ומתי להירגע. הנה הגישה שלנו.אסטרטגיה רוב המנה הזאת יכולה להתבצע מראש: שמנמן את הצימוקים caramelize את soffritto עד שלושה ימים קדימה. להשרות את ירכי העוף ולקרצף את הצדפות יום קודם לכן. לאחר מכן, הכל מלבד רכיכה, אשר צריך להיות מבושל רק לפני שאתה אוכל, מגיע יחד בסיר אחד.לאלתר אין דרך אחת כדי להפוך את ארוז גורדו. המתכון של אורז שמן משתמש במרכיבים האהובים על השף אברהם קונלון, אבל אם הם לא שלך, לשנות אותם. אי אפשר למצוא סרטנים חזיתיים? השתמש שרימפס רגיל לדלג על המילוי. צדפות לא טהורות? להמשיך הלאה: חשוב יותר להשתמש במרכיבים הטובים ביותר.התקפה להגדיר את הסיר של אורז שמן על השולחן ולתת לאורחים לחפור: זה לא מנה לאוכלים ביישנים, כפי שתראו כאשר כולם מתחילים להתמודד עם רכיכות על גבי. החלק הטוב ביותר מסיט את הכתמים האפלים, השבורים של אורז מתחתית הפוטס, שנשמרו לסוף.
מרכיבים שתצטרך
פנצ'טה או גונסיאלה, חתוכים לאלות דקות או קצוצות
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות