אורן אגוז טורטה עם Marsala-פרי סתיו שלוקים
מנה זו מכילה סביב 8 גר' של חלבון, 26 גרם של שומן, וסך הכל 686 קלוריות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו מרסלה מיובאת, קליפת לימון, אבקת סוכר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו אגנולוטי עם ברוקולי קלוי ותרד ברוטב אגוזים בחמאה, חטיפי גרנולה פירות ואגוזים, ו פירות טרופיים Parfaits עם שוט אגוז וניל (מתכונים דומים).
הוראות
שלב 3 כוסות מים, מרסלה, סוכר, מקל קינמון, וקליפת לימון בסיר גדול כבד. מביאים לרתיחה, ערבוב עד הסוכר מתמוסס.
מוסיפים שזיפים מיובשים ומשמשים. להפחית את החום בינוני; מבשלים עד הפרי הוא רק רך אבל לא רגשני, ערבוב לעתים קרובות, על 25 דקות. באמצעות כף מחוררת, להעביר פירות לקערה בינונית. מרתיחים נוזל עד סירופ, על 5 דקות.
יוצקים סירופ על פירות. (ניתן לעשות 2 ימים קדימה. כיסוי; צמרמורת. הביאו לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.)
מתלה מיקום במרכז התנור וחימום מראש עד 191°. חמאה וקמח 10 אינץ ' קוטר המחבת springform.
להקציף חלמונים, ביצה, קליפת לימון, וניל, ומלח בקערה קטנה כדי להתמזג. באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח חמאה 1 כוס סוכר בקערה בינונית עד חיוור וקרם. בהדרגה להוסיף קמח, פועם עד תערובת דומה ארוחה גסה. באמצעות מרית גומי, בעדינות לערבב תערובת ביצה לתוך תערובת חמאה (הבלילה תהיה עבה). כפית הבלילה למחבת מוכנה; החלק העליון (העוגה תהיה דקה).
מפזרים צנוברים מעל; לחץ קלות לדבוק.
אופים עוגה עד tester מוכנס למרכז יוצא נקי, על 30 דקות.
להעביר עוגה למתלה. הפעל סכין קטנה סביב קצוות העוגה כדי לשחרר.
הסר צדדים מחבת. עוגה מגניבה לגמרי. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. מכסים ומאחסנים בטמפרטורת החדר.)
מפזרים עוגה עם אבקת סוכר.