אורן-מעושן ואדר-סלמון בר מזוגג
אורן מעושן & מייפל-מזוגג סלמון בר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 34 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 323 קלוריות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב חלב חינם, אם יש לכם בורבון, פילה סלמון, פלפל טחון טרי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: סלמון מעושן חם עם פסטה שמנת וצנוברים, סלט סלמון מייפל-פסטו עם צימוקים וצנוברים, ו צלעות חזיר מזוגגות מייפל עם רוטב תאריך וקוסקוס קלוי עם צנוברים.
הוראות
הכן אש בינונית-גבוהה-חום, עםהלהבות מדי פעם מלקקות את grillgrate.
תן לזה לשרוף לפחות 30 דקות.בעוד האש מתחממת, להשרות את pineneedles בבורבון.
בקערה, מקציפים יחד את הסירופ, החרדל והפלפל. עונת salmongenously עם מלח ומעיל עם theglaze.
מניחים מחבת ברזל יצוק גדול על אח גריל.
תן לזה להתחמם עד שיהיה חם מאוד.באמצעות מלקחיים או היד בכפפה של אחד, לחץ על המחטים לתוך החלק התחתון של theskillet, דואג לא לטפטף combustiblebourbon לתוך הלהבות, ולמקם את המדף על גבי המחטים.
מניחים את הדגים על המדף ומכסים את המחבת.לבשל עד הדג הוא רק אטום, על15 דקות עבור בינוני.
לשרת, brushedעם זיגוג נוסף, אם תרצה בכך.
מתוך בישול מדורה: מתכונים הרפתקנים ושאר סקרנות עבור בחוץ הגדול על ידי שרה האק Jaimee יאנג. זכויות יוצרים © 2011 שרה האק וג ' יימי יאנג סטיוארט. הקדמה © 2011 מליסה קלארק. תמונות © 2011 Tara Donne. פורסם ב 2011 על ידי Stewart, Tabori & Chang, an imprint of ABRAMS.