קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות39
מגזין

אורן-מעושן ואדר-סלמון בר מזוגג

אורן-מעושן ואדר-סלמון בר מזוגג
אורן מעושן & מייפל-מזוגג סלמון בר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 34 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 323 קלוריות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב חלב חינם, אם יש לכם בורבון, פילה סלמון, פלפל טחון טרי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: סלמון מעושן חם עם פסטה שמנת וצנוברים, סלט סלמון מייפל-פסטו עם צימוקים וצנוברים, ו צלעות חזיר מזוגגות מייפל עם רוטב תאריך וקוסקוס קלוי עם צנוברים.

הוראות

1
הכן אש בינונית-גבוהה-חום, עםהלהבות מדי פעם מלקקות את grillgrate.
2
תן לזה לשרוף לפחות 30 דקות.בעוד האש מתחממת, להשרות את pineneedles בבורבון.
מרכיבים שתצטרך
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
3
בקערה, מקציפים יחד את הסירופ, החרדל והפלפל. עונת salmongenously עם מלח ומעיל עם theglaze.
מרכיבים שתצטרך
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
מניחים מחבת ברזל יצוק גדול על אח גריל.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
תן לזה להתחמם עד שיהיה חם מאוד.באמצעות מלקחיים או היד בכפפה של אחד, לחץ על המחטים לתוך החלק התחתון של theskillet, דואג לא לטפטף combustiblebourbon לתוך הלהבות, ולמקם את המדף על גבי המחטים.
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
6
מניחים את הדגים על המדף ומכסים את המחבת.לבשל עד הדג הוא רק אטום, על15 דקות עבור בינוני.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
לשרת, brushedעם זיגוג נוסף, אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
8
מתוך בישול מדורה: מתכונים הרפתקנים ושאר סקרנות עבור בחוץ הגדול על ידי שרה האק Jaimee יאנג. זכויות יוצרים © 2011 שרה האק וג ' יימי יאנג סטיוארט. הקדמה © 2011 מליסה קלארק. תמונות © 2011 Tara Donne. פורסם ב 2011 על ידי Stewart, Tabori & Chang, an imprint of ABRAMS.

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה אחוזת רושיולי. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 42 דולר.
שרדונה אחוזת רושיולי
שרדונה אחוזת רושיולי
יין זה הוא דוגמה מצוינת למאפיינים הייחודיים של רכוש רושיולי ועמק הנהר הרוסי. ניחוחות של תפוח בשל, פירות טרופיים, אגוזי לוז ומגע של תבלין משתלבים עם טעמי התפוח העשירים וחומציות חדה.