אורנג'ביסקוטי
ביסקוטי כתום יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 3% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 36 מנות עם 92 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 4 גרם שומן כל אחד. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. 10 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם קמח, חמאה, אבקת אפייה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. זה הביא לך את כולםמתכונים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 14%. הציון הזה די גרוע. מתכונים דומים: ביסקוטי כתום-פקאן, חמוציות אורנג'ביסקוטי, ו ביסקוטי כתום שוקולד.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). צולים את השקדים עד להזהבה.
תנו לשקדים להתקרר ואז קוצצים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'.
הגדר את טמפרטורת התנור ל 325 מעלות צלזיוס (165 מעלות צלזיוס).
קרם את החמאה והסוכר עד לקבלת תערובת חלקה וקרמית. מקציפים פנימה את הביצים לתערובת אחידה. מוסיפים את התפוז, מוסיפים לתערובת ומערבבים היטב.
מוסיפים את הליקר בטעם תפוז וקינמון.
מערבבים פנימה את הקמח, אבקת האפייה והמלח. מקציפים עד שרק מערבבים. מערבבים פנימה את השקדים הקצוצים. מחלקים את הבצק לשניים על לוח מקומח קלות ויוצרים לחמניות ארוכות, בקוטר של כ -2 סנטימטרים ואורך 10 סנטימטרים.
מניחים את הלחמניות על דף עוגיות ואופים כ-25 דקות, או עד שהן שחומות מעל.
תנו לחמניות להתקרר למשך 5 דקות, ואז פורסים באלכסון בעובי 1/2 אינץ'.
להניח פרוסות בחזרה שטוח על גיליון עוגיות ומבשלים עוד 10 דקות. הופכים ביסקוטי ומבשלים עוד 10 דקות.
תן להתקרר על מדפי תיל. אם תשמור אותם בכלי אטום, הם ישמרו במשך חודשים.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
קיאנטי, טרביאנו ורדיצ ' יו הם הבחירות המובילות שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. הברון ריקאסולי קולדילה קיאנטי קלאסיקו גראן סלציונה עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 85 דולר לבקבוק.
![ברון ריקאסולי קולדילה קיאנטי קלאסיקו גראן סלציונה]()
ברון ריקאסולי קולדילה קיאנטי קלאסיקו גראן סלציונה
צבע אודם בהיר וריכוז מדהים של ניחוחות. פירותי אוורירי שלה, פרחוני בלסמי הערות להכות על האלגנטיות הרעננה שלהם. הערות של דובדבן, דובדבן חמוץ, דובדבן שחור, דובדבן מורלו, סגול, מנטה, אניס, קינמון. כל הפאר שלו בא לידי ביטוי בחיך עם איזון יוצא דופן בין ריכוז החומציות והאלגנטיות. התווים האופייניים לפרי אדום המורחבים על ידי הטאנינים המתוקים ותחושות המינרלים חוזרים. נקי, אלגנטי, משתהה, ועדין.