אטריות אורז מוקפצות עם ביצים וירקות
נודלס אורז מוקפץ עם ביצים וירקות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 455 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 19 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-58 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. אם יש לך בצל ירוק, ביצים, אטריות אורז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו מערבבים אטריות מטוגנות עם גבעולי שום, פטריות וביצי שליו, ירקות מוקפצים ביין אורז, ו אטריות אורז מוקפץ (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים אטריות על פי הוראות החבילה. שוטפים אטריות מבושלות מתחת למים זורמים קרים
הכה את הביצים עם 1/2 כפית מלח.
חום 2 כפות שמן ב ווק מעל חום גבוה עד מנצנץ.
מוסיף את הביצים, ערבול ומערבבים טיגון עם מרית עד שהם מבושלים כמעט דרך, כ -30 שניות.
מעבירים לצלחת ומניחים בצד.
למחוק את ווק ולהוסיף עוד שמן כף.
חום מעל חום גבוה עד לעישון.
מוסיפים את הירוקים ומטגנים עד רק במכרז, 1 עד 3 דקות.
מעבירים לצלחת ומניחים בצד.
להוסיף שמן כף הנותרים ווק וחום על חום גבוה עד עישון.
מוסיפים את הבצל הירוק והשום ומבשלים עד להשחמה, כ -30 שניות.
מוסיפים את פתיתי פלפל צ 'ילי או רוטב צ' ילי לווק ומערבבים לכמה שניות עד שהשמן מריח ריחני.
מוסיפים את האטריות לווק ומערבבים עם מרית, מוסיפים את רוטב הסויה כשמערבבים. מוקפץ עד אטריות יבש מתובל באופן שווה, ולאחר מכן להוסיף את הביצים וירקות ומערבבים סביב עד הכל מעורבב.
מגישים מיד, עם יותר רוטב צ ' ילי ורוטב סויה בצד.