קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות36
מגזין

אטריות בוטנים קרות עם שרימפס

אטריות בוטנים קרות עם שרימפס
אטריות בוטנים קרות עם שרימפס יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. זה מתכון חלב חינם pescatarian מגיש 4 . מנה אחת מכילה 613 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 22 גרם שומן. אם יש לך שן שום, בזיליקום, בצל ירוק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו אטריות קרות עם רוטב בוטנים, אטריות שומשום בוטן קרות, ו אטריות שומשום בוטן קרות (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב הראשון 9 מרכיבים בקערה גדולה; להפריש.
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מבשלים אטריות במים רותחים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
3
הוסף גזר ושרימפס; לבשל 2 דקות או עד שרימפס נעשים.
מרכיבים שתצטרך
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
4
מסננים במסננת מעל קערה, שומר נוזל בישול. לשטוף תערובת אטריות תחת מים קרים; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
מוסיפים תערובת אטריות, פלפל, ובצל 1/4 כוס לתערובת חמאת בוטנים, משליכים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (10 אונקיות) חלבי חלבחבילה אחת (10 אונקיות) חלבי חלב
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
6
מוסיפים מספיק נוזל בישול שמור כדי לשמור על רוטב שמנת.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
7
מפזרים עם הנותרים 1/4 כוס בצל ובוטנים.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות