אטריות סובה עם מרק מיסו
אטריות סובה עם מרק מיסו יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה סביב 17 גרם חלבון 7 גרם של שומן, וסך הכל 324 קלוריות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא גזר, מיסו, כרוב נאפה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש עד זנגביל טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר טריות כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. מתכונים דומים: אטריות סובה עם ירקות ומרק פטריות מיסו, אטריות סובה במרק פטריות-ג'ינג'ר, ו אטריות סובה במרק עוף לימון-ג'ינג'ר.
הוראות
הסר גבעולים מפטריות. גבעולים מילואים. חותכים כובעי פטריות לתוך (1/4 אינץ') רצועות julienne; להפריש.
מערבבים גבעולים, מרק, זנגביל ושום בסיר גדול; מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 15 דקות. מסננים מרק דרך מסננת לתוך קערה; להשליך מוצקים.
להוסיף מיסו מרק, ערבוב היטב עם מקצף.
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים פטריות פרוסות כובעים ופלפל למחבת; לטגן 3 דקות או עד השחמה.
מבשלים אטריות על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
לנקז ולשטוף עם מים קרים; לנקז.
מניחים 2/3 אטריות כוס לתוך כל 6 קערות רדודות; יוצקים 1 1/2 כוסות תערובת מרק חם על כל מנה.
מקשטים כל מנה עם 1/4 כוס כרוב, על 1/2 כפות גזר, על 1 1/2 כפות בצל, ו 1 כפית זרעי שומשום.