תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל אטריות Potlikker עם ירקות חרדל. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 26 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 541 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לך פקורינו, שמן צמחי, פלפל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו אטריות דן דן עם חרדל כבוש ירוק, חרדל חריף עם אטריות אסיאתיות, ו ירקות דרומיים מושלמים (כרוב, סלק, כרוב ירוק, חרדל) (מתכונים דומים).
הוראות
1
שמן חום בסיר גדול מעל בינוני-highheat.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מוסיפים משכן חזיר ומבשלים, פונים מדי פעם, עד השחמה, about8 דקות. להפחית חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (10 אונקיות) אפונת צרורות, מופשרת או קופסה אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
3
Addonion, שום, עלי דפנה; לבשל, stirringoccasionally, עד בצל מתחיל להלל, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
צרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
4
מוסיפים חומץ ומערבבים, מגרדים את כל חתיכות השחמה. מערבבים ברוטב חם וסוגר.
מרכיבים שתצטרך
שרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובש
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
5
מוסיפים מרק בשר שמורגבעולים ירוקים ומביאים לרתיחה. Reduceheat ומבשלים עד הנוזל מצטמצם ל2 כוסות, 1-2 שעות. הגדר מסננת על כוס גדול או מדידה. מסננים potlikkerin לקערה. לקטוף ולהזמין את הבשר מן החזיר hock כדי להוסיף את האטריות מאוחר יותר, אם תרצה. להיפטר עור, עצם, ולהישאר מסננת. הגדר potlikker aside.DO קדימה: Potlikker ו חזיר יכול להיות made2 ימים קדימה. צינה בנפרד עד הקור;לכסות ולשמור מקורר.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (10 אונקיות) אפונת צרורות, מופשרת או קופסה אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
2 בצל ירוק טחון
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
ציוד שתשתמש בו
נטיפי הודו צלויים
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
6
מבשלים אטריות בסיר גדול של boilingsalted מים, ערבוב מדי פעם, dente untilal.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
7
לנקז ולהניח בצד.
8
בינתיים, לחמם סיר גדול overmedium חום.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
9
מוסיפים בייקון ומבשלים, בוחשיםכדי, עד פריך.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
10
מוסיפים בצלצלים ונבחר בשר, אם באמצעות; לבשל, ערבוב מדי פעם, עד שאלוט הם רכים, 4-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחון
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
11
יוצקים כל עודף שומן במחבת.להגדיל את החום בינוני גבוה; להוסיף greensand לבשל, ערבוב כל הזמן, עד נבול.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
12
מוסיפים פוטליקר, מגרדים את השחמה עם כף עץ, ומביאים לרתיחה.
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
13
הוסף אטריות; לזרוק מעיל, וחום דרך.מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.