אטריות רוטב הקוקוס של נעמי Duguid הוא חלב חינם מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 1072 קלוריות, 53 גרם חלבון ו 54 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 61 אדם התרשמו מתכון זה. גשו לסופר וקנו את אבקת צ'ילה, שום, אם באמצעות עוף, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב ביצי הברווז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז פלאו קטו ללא קמח-חלב חינם ואגוזים חינם כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -30 דקות. נסו קארי ביצת הזהב של נעמי דוגויד, חגיגת דגי הנהר של נעמי Duguid, ו Kachin של נעמי Duguid הלם בשר עם עשבי תיבול (מתכונים דומים).
הוראות
1
אם אתה משתמש עצם-ב עוף, לחתוך את העוף את העצמות. תניח את הבשר בצד.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשר
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
1
מניחים את העצמות בסיר בינוני ומוסיפים את המים, זנגביל, בצלצלים. מביאים לרתיחה, חצי כיסוי, להנמיך את החום, ומבשלים במשך שעה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
גרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
2
הסר את העצמות, זנגביל, בצלצלים, או מסננים את המרק לסיר גדול. אתה צריך להיות על 4 מרק כוסות; להוסיף מים במידת הצורך. (המרק יכול להתבצע מראש ומאוחסן, פעם מקורר לחלוטין, במיכל אטום היטב במקרר; זה גם יכול להיות קפוא.)
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
גרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
3
בינתיים, כ -30 דקות לפני המרק מוכן, קוצצים את בשר העוף השמור או העוף ללא עצמות לחתיכות 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות חזה עוף ללא עצמות וללא עור (בערך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
4
מניחים בקערה, מוסיפים את רוטב הדגים ו 1/2 כפית מלח, ומערבבים היטב. לכסות ולהניח בצד במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב דגים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
להביא את מרק העוף לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
6
שים את קמח החומוס בקערה קטנה, להוסיף 1/2 כוס המים, ולהקציף כדי למזג אותו לתוך משחה, ולאחר מכן מערבבים את הנותרים 1/4 כוס מים. לגרוף קצת מרק חם להקציף או מערבבים אותו במהירות לתוך תערובת חומוס כך שאין גושים.
מרכיבים שתצטרך
קמח חומוס
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
גרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
הוסף את כל זה בחזרה לתוך מרק ולטפטף לשלב את זה בצורה חלקה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
8
מניחים ווק גדול או סיר כבד רחב מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
9
מוסיפים את השמן ואז את הכורכום. מערבבים, ולאחר מכן מוסיפים את בצלצלי טחון ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, במשך 4 דקות או עד שקוף.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
כורכום
זיתים, חתוכים לרבעים
10
מוסיפים את השום ומבשלים כ -30 שניות, ולאחר מכן מוסיפים את העוף ומטגנים עד שכל הבשר השתנה צבע.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשר
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
11
מוסיפים את מרק העוף ואת הנותרים 1 כפית מלח, ולאחר מכן מוסיפים את חלב הקוקוס ואת כל שאלוט, אם משתמשים, ומביאים לרתיחה. מנמיכים את החום ומבשלים עד השמן עולה על פני השטח, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
זיתים, חתוכים לרבעים
12
בינתיים, לשים על סיר גדול של מים לרתיחה. שים שש קערות מרק גדולות. זרוק את האטריות ביצים וכדורי דגים, אם משתמשים, לתוך המים הרותחים. הרם או לנקז כאשר האטריות מבושלות דרך, כ 4 דקות עבור אטריות טריות, 7 לייבוש.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס יין לבן יבש, גלגל העין או ציר נוסף
מתכון לפיצוצ'רי
גרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ממתק תמנון בריט
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
13
מניחים על 1 כוס אטריות בכל קערת מרק. מצקת על הרוטב בנדיבות. למעלה עם 2 או 3 כדורי דגים, אם באמצעות, כמה אטריות מטוגנות, וכמה פרוסות ביצה, אם תרצה. שים את כדורי הדגים הנותרים, אטריות מטוגנות, ופרוסות ביצה על מגש, יחד עם פלחי לימון, אבקת צ ' ילה, ופרוסות שאלוט, כך האורחים יכולים העליון המרק שלהם כרצונם.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
סיד טריז
מתכון לפיצוצ'רי
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)
ממתק תמנון בריט
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
מצקת
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה