אטריות רוטב הקוקוס של נעמי דוגויד
אטריות רוטב הקוקוס של נעמי Duguid הוא חלב חינם מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 1072 קלוריות, 53 גרם חלבון ו 54 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 61 אדם התרשמו מתכון זה. גשו לסופר וקנו את אבקת צ'ילה, שום, אם באמצעות עוף, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב ביצי הברווז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז פלאו קטו ללא קמח-חלב חינם ואגוזים חינם כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -30 דקות. נסו קארי ביצת הזהב של נעמי דוגויד, חגיגת דגי הנהר של נעמי Duguid, ו Kachin של נעמי Duguid הלם בשר עם עשבי תיבול (מתכונים דומים).
הוראות
אם אתה משתמש עצם-ב עוף, לחתוך את העוף את העצמות. תניח את הבשר בצד.
מניחים את העצמות בסיר בינוני ומוסיפים את המים, זנגביל, בצלצלים. מביאים לרתיחה, חצי כיסוי, להנמיך את החום, ומבשלים במשך שעה.
הסר את העצמות, זנגביל, בצלצלים, או מסננים את המרק לסיר גדול. אתה צריך להיות על 4 מרק כוסות; להוסיף מים במידת הצורך. (המרק יכול להתבצע מראש ומאוחסן, פעם מקורר לחלוטין, במיכל אטום היטב במקרר; זה גם יכול להיות קפוא.)
בינתיים, כ -30 דקות לפני המרק מוכן, קוצצים את בשר העוף השמור או העוף ללא עצמות לחתיכות 1 אינץ'.
מניחים בקערה, מוסיפים את רוטב הדגים ו 1/2 כפית מלח, ומערבבים היטב. לכסות ולהניח בצד במשך 20 דקות.
להביא את מרק העוף לרתיחה.
שים את קמח החומוס בקערה קטנה, להוסיף 1/2 כוס המים, ולהקציף כדי למזג אותו לתוך משחה, ולאחר מכן מערבבים את הנותרים 1/4 כוס מים. לגרוף קצת מרק חם להקציף או מערבבים אותו במהירות לתוך תערובת חומוס כך שאין גושים.
הוסף את כל זה בחזרה לתוך מרק ולטפטף לשלב את זה בצורה חלקה. תניח בצד.
מניחים ווק גדול או סיר כבד רחב מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את השמן ואז את הכורכום. מערבבים, ולאחר מכן מוסיפים את בצלצלי טחון ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, במשך 4 דקות או עד שקוף.
מוסיפים את השום ומבשלים כ -30 שניות, ולאחר מכן מוסיפים את העוף ומטגנים עד שכל הבשר השתנה צבע.
מוסיפים את מרק העוף ואת הנותרים 1 כפית מלח, ולאחר מכן מוסיפים את חלב הקוקוס ואת כל שאלוט, אם משתמשים, ומביאים לרתיחה. מנמיכים את החום ומבשלים עד השמן עולה על פני השטח, על 10 דקות.
בינתיים, לשים על סיר גדול של מים לרתיחה. שים שש קערות מרק גדולות. זרוק את האטריות ביצים וכדורי דגים, אם משתמשים, לתוך המים הרותחים. הרם או לנקז כאשר האטריות מבושלות דרך, כ 4 דקות עבור אטריות טריות, 7 לייבוש.
מניחים על 1 כוס אטריות בכל קערת מרק. מצקת על הרוטב בנדיבות. למעלה עם 2 או 3 כדורי דגים, אם באמצעות, כמה אטריות מטוגנות, וכמה פרוסות ביצה, אם תרצה. שים את כדורי הדגים הנותרים, אטריות מטוגנות, ופרוסות ביצה על מגש, יחד עם פלחי לימון, אבקת צ ' ילה, ופרוסות שאלוט, כך האורחים יכולים העליון המרק שלהם כרצונם.