איבודי אפרסק קלים
צריך קינוח נטול לקטוז וצמחוני? איבודי אפרסק קלים יכולים להיות מתכון מרהיב לנסות. מנה אחת מכילה 376 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 24 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם בצק עלים, קינמון, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו איבודי אפרסק דובדבנים, עוגת אפרסק עוגת גבינה, ו מאפי אפרסק טריים (מתכונים דומים).
הוראות
התאם מדפים לתנור למיקומים האמצעיים העליונים והתחתונים. מחממים תנור ל 191°. קו שני גיליונות אפייה עם נייר קלף. בקערה בינונית, לשלב אפרסקים חתוכים לקוביות, סוכר חום, 2 כפיות סוכר, טפיוקה, מלח, קינמון, ומיץ לימון.
לפתוח גיליונות בצק עלים על משטח עבודה נקי.
חותכים כל גיליון של מאפה לארבעה מלבנים.
החלק העליון של כל מלבן עם מילוי אפרסק. מקפלים את הבצק על המילוי כדי ליצור משולש, לחיצה על אוויר עודף. השתמש באצבעותיך או במזלג כדי ללחוץ ולאטום את המאפה יחד. חזור עם שאר הריבועים.
מברשת כל מחזור עם ביצה לשטוף ולאחר מכן מפזרים סוכר שנותר. השתמש בסכין לעשות שלושה חריצים 1 אינץ ' על גבי כל מאפה.
אופים turnovers עד הזהב, על 15 דקות.