קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות250
ציון בריאות0
מגזין

איור, כתום ופיסטוק לשמר

איור, כתום ופיסטוק לשמר
פיג, אורנג'ופיסטוק לשמר עשוי להיות רק המתאבן שאתה מחפש. והוא יספק כ 250 מנות. מנה אחת מכילה 9 קלוריות, 0 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %0 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך צנצנות שימורים, קינמון, תאנים משימה, וכמה מרכיבים אחרים על יד, אתה יכול לעשות את זה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. נסו אגס-כתום לשמר, אספרגוס פיסטוק כתום, ו גלידת פיסטוק כתומה (מתכונים דומים).

הוראות

1
ממלאים סיר גדול במים, מכסים ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מוסיף את צנצנות שימורים, מכסים וטבעות יחד עם קבוצה של מלקחיים ומצקת ומבשלים על אש נמוכה במשך כ 10 דקות כדי לעקר. כסה את הסיר וכבה את החימום.
ציוד שתשתמש בו
צנצנת שימוריםצנצנת שימורים
מצקתמצקת
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
הגדר מתלה מתכת בסיר גדול אחר. ממלאים את הסיר במים, מכסים ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
4
בינתיים, בסיר בינוני, לשלב את התאנים עם סוכר, גרידת תפוזים ומיץ, מיץ לימון, קינמון וציפורן. מביאים לרתיחה, ערבוב כדי לפזר את הסוכר. להרתיח על חום גבוה בינוני, ערבוב מדי פעם, עד מופחת 3 כוסות, על 10 דקות. מערבבים בפיסטוקים.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
גרידה כתומהגרידה כתומה
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
נייר אורזנייר אורז
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
5
באמצעות מלקחיים מעוקרים, להסיר את הצנצנות מן המים החמים ולהעביר גיליון אפייה מעוטר. מצקת את לשמר לתוך צנצנות, משאיר 1/2 אינץ ' בחלק העליון. באמצעות המלקחיים, מניחים את המכסים על הצנצנות ואחריו הטבעות. בורג על המכסים בצורה מאובטחת אבל לא חזק מדי.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
מצקתמצקת
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
6
באמצעות מלקחיים שימורים, להוריד את הצנצנות לתוך המים הרותחים של הסיר עם המתלה בתחתית, לוודא שהם מכוסים על ידי לפחות 1 אינץ ' של מים. להרתיח על חום גבוה במשך 15 דקות. באמצעות מלקחי השימורים, להעביר את הצנצנות למדף להתקרר עד חותם העפעפיים (הם ייראו קעור); לקרר כל צנצנות שאינן חותמות. אחסן את הצנצנות האטומות במקום קריר וחשוך עד 6 חודשים.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט