איור, כתום ופיסטוק לשמר
פיג, אורנג'ופיסטוק לשמר עשוי להיות רק המתאבן שאתה מחפש. והוא יספק כ 250 מנות. מנה אחת מכילה 9 קלוריות, 0 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %0 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך צנצנות שימורים, קינמון, תאנים משימה, וכמה מרכיבים אחרים על יד, אתה יכול לעשות את זה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. נסו אגס-כתום לשמר, אספרגוס פיסטוק כתום, ו גלידת פיסטוק כתומה (מתכונים דומים).
הוראות
ממלאים סיר גדול במים, מכסים ומביאים לרתיחה.
מוסיף את צנצנות שימורים, מכסים וטבעות יחד עם קבוצה של מלקחיים ומצקת ומבשלים על אש נמוכה במשך כ 10 דקות כדי לעקר. כסה את הסיר וכבה את החימום.
הגדר מתלה מתכת בסיר גדול אחר. ממלאים את הסיר במים, מכסים ומביאים לרתיחה.
בינתיים, בסיר בינוני, לשלב את התאנים עם סוכר, גרידת תפוזים ומיץ, מיץ לימון, קינמון וציפורן. מביאים לרתיחה, ערבוב כדי לפזר את הסוכר. להרתיח על חום גבוה בינוני, ערבוב מדי פעם, עד מופחת 3 כוסות, על 10 דקות. מערבבים בפיסטוקים.
באמצעות מלקחיים מעוקרים, להסיר את הצנצנות מן המים החמים ולהעביר גיליון אפייה מעוטר. מצקת את לשמר לתוך צנצנות, משאיר 1/2 אינץ ' בחלק העליון. באמצעות המלקחיים, מניחים את המכסים על הצנצנות ואחריו הטבעות. בורג על המכסים בצורה מאובטחת אבל לא חזק מדי.
באמצעות מלקחיים שימורים, להוריד את הצנצנות לתוך המים הרותחים של הסיר עם המתלה בתחתית, לוודא שהם מכוסים על ידי לפחות 1 אינץ ' של מים. להרתיח על חום גבוה במשך 15 דקות. באמצעות מלקחי השימורים, להעביר את הצנצנות למדף להתקרר עד חותם העפעפיים (הם ייראו קעור); לקרר כל צנצנות שאינן חותמות. אחסן את הצנצנות האטומות במקום קריר וחשוך עד 6 חודשים.