קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

איי הוואי אפויים

איי הוואי אפויים
איי הוואי אפויים הוא מנת תוספת צמחונית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 12 גרם חלבון 39 גרם של שומן, וסך הכל 699 קלוריות. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו פירות תשוקה, סוכר, קוקוס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו איי הוואי אפויים, בננות אפויות הוואי, ו צלעות אפויות בתנור מנגל הוואי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 177°. קו 13x9x2 " תבנית אפיית מתכת עם נייר קלף וגריז עם חמאה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
לטאטא קמח, אפיה, ומלח בקערה בינונית כדי להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
להקציף חלמונים ביצה, 1/2 כוס סוכר, שמן, ו 1/2 כוס מים בקערה גדולה. מקציפים בתערובת קמח.מערבבים בקוקוס. באמצעות מערבל חשמלי המותאםעם מקצף נקי, יבש, להכות חלבונים ביצה בקערה בינונית אחרת עד פסגות רכות טופס.בהדרגה לנצח הנותרים 1/4 כוס סוכר.מקפלים לתוך הבלילה רק כדי להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
זנים של פטריותזנים של פטריות
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
4
יוצקים מחבת מוכנה ואופים עד נפוח, lightlygolden, ובוחן מוכנס למרכז ofcake יוצא נקי, כ -30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
Letcool במחבת על מתלה (עוגה עלולה ליפול מעט).
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
1
מניחים מסננת על קערה גדולה; מניחים בצד.
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
שלב אננס, סוכר, ו3 כוסות מים בסיר ולהביא להרתיח טואה, ערבוב כדי לפזר סוכר. פירה ב ablender עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
(תערובת תבלינים קובנית)(תערובת תבלינים קובנית)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
יוצקים דרך מסננת; לחץ על מוצקים כדי לחלץ כמה שיותר liquidas אפשרי; להשליך מוצקים. מערבבים במיץ רום וליים. תהליך בגלידההעל פי הוראות היצרן.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
קפה מבושל חזק וחםקפה מבושל חזק וחם
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
דבש הדריםדבש הדרים
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
1
Preheat ovento 163°.
2
שלב סוכר, מלח, ו 3/4 כוס מים בסיר קטן ולהביא abooil. להפחית את החום בינוני ומערבבים אגוזים.מבשלים במשך 5 דקות, ערבוב מדי פעם.זן, ואז להעביר אגוזים parchmentpaper מצופה נייר אפייה. מבשלים עד goldenand קלוי, 10-12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדוליםזיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
בואו מגניב.
1
במערבל לעמוד מצויד מצורף whisk, להכות חלבונים ביצה עםקרם של טרטר על מהירות נמוכה עד קצף.עם המכונה פועלת במהירות בינונית, בהדרגה להוסיף סוכר, 1 כף בכל פעם.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
2
מיעון ו xanthan מסטיק (אם שימוש); continuebeating עד פסגות המשרד טופס.
מרכיבים שתצטרך
מסטיק Xanthanמסטיק Xanthan
1
הפוך עוגה על משטח עבודה; לקלף קלף. באמצעות ramekin כמו aguide, לחתוך עוגה לתוך 6 סיבובים, כך כלכל יתאים לתוך ramekin 8 אונקיה.
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
2
עבודה עם 1 ramekin בכל פעם, spoon3/4 גביע סורבה לתוך ramekin; חלקה העליון andplace 1 עוגה עגול מעל, לחיצה לדבוק;מיד להעביר למקפיא. חזור עם מכתים ramekins. להקפיא במשך 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
סורבהסורבה
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
3
הפעל סכין דק סביב 1 ramekin. הפוך למשטח עבודה.
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
4
מורחים 1 scant cupmeringue מעל הצדדים של עוגה עם מרית anoffset.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
5
להעביר bakingsheet rimmed להקפיא במשך 30 דקות. Repeatwith עוגות שנותרו ומרנג; addeach כדי גיליון אפייה rimmed ב freezer.DO קדימה: עוגות התאספו יכול להיות made3 ימים קדימה. לכסות ולשמור קפוא.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
6
מחממים תנור ל 450 ° F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
להעביר עוגות מחבת onsheet לתנור.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
אופים עד מוקצפת, 1-2 דקות. באמצעות מרית גדולה, להעביר עוגות לצלחות. מיץ פסיפלורה כף עיסת סביב צלחת.
מרכיבים שתצטרך
מיץ פסיפלורהמיץ פסיפלורה
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
9
ריצות קצרות מעל מרנג.
10
מקשטים עם אגוזי מקדמיה, אם משתמשים.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדוליםזיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים

מרכיבים

2(יכול להיות או להרחיק)אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים11 קילו קישואים,רום קוקוס (כגון מליבו)רום קוקוס (כגון מליבו)0(יכול להיות או להרחיק)קרם טרטרקרם טרטר1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק(ארוז) סוכר חום כהה(ארוז) סוכר חום כהה3(חוֹרֶף)רום כהה (כגון Gosling של)רום כהה (כגון Gosling של)2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחלבוני ביצה (מכ -7 ביצים גדולות), טמפרטורת החדרחלבוני ביצה (מכ -7 ביצים גדולות), טמפרטורת החדר4largesחלב מרוכז ממותק (עדיף מותג נשר)חלב מרוכז ממותק (עדיף מותג נשר)1586 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה4בשלים (מקומט) תשוקה פירות, חצוי, עיסת גורף החוצהבשלים (מקומט) תשוקה פירות, חצוי, עיסת גורף החוצה2(יכול להיות או להרחיק)תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד3(חוֹרֶף)מיץ ליים טרימיץ ליים טרי2(יכול להיות או להרחיק)גרידת ליים מגוררת דקגרידת ליים מגוררת דק1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאגוזי מקדמיה שלמיםאגוזי מקדמיה שלמים1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק6ריבס, קצוץ טרי או קפואחמאה ללא מלח (למחבת)חמאה ללא מלח (למחבת)1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקוקוס מגורר לא ממותקקוקוס מגורר לא ממותק1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות0(יכול להיות או להרחיק)מסטיק xanthan (אופציונלי)מסטיק xanthan (אופציונלי)