אייל פלוטנטה
איל פלוטנטה יכול להיות רק התוספת שאתה מחפש. צופה הדמות שלך? מתכון ואינו מכיל גלוטן,, ללא חלב, ידידותי לפודמפה וצמחוני כולל 241 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן למנה. מתאים ל-12 ומחירו 43 סנט למנה מנות. ראש לחנות לאסוף שקדים, תמצית ונילן, חלבונים ביצה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 2 שעות ו -40 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. עם כפית ציון 23%, המנה הזו לא כל כך מצטיינת. נסו קפה אירי איל פלוטנטה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
לקרמל מחממים 1 1/2 כוסות מהסוכר ו 1/2 כוס מים בסיר קטן עם תחתית כבדה עד שהסוכר מתמוסס. מבשלים על אש בינונית עד שהסירופ הופך לצבע קרמל חם. אל תערבבו, פשוט ערבבו אותו בתבנית. מכבים את האש, מוסיפים 1/2 כוס מים ו 1/2 כפית מהווניל; היזהר, הסירופ יבעבע באלימות. מערבבים ומבשלים על אש גבוהה עד שהקרמל מגיע ל -230 מעלות פרנהייט (שלב החוט) על מדחום ממתקים. הניחו בצד.
לפרלין, שלבו את השקדים עם 1/4 כוס מהקרמל ופרשו אותם על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
אופים 10 עד 12 דקות, עד שהשקדים משחימים קלות. מניחים להתקרר בטמפרטורת החדר ואז מתפרקים לחתיכות.
מנמיכים את התנור ל -250 מעלות פ. קו 2 תבניות גיליון בנייר אפייה.
למרנגים מקציפים את החלבונים, המלח וקרם האבנית בקערת מערבל חשמלי המצויד בתוסף המטרפה במהירות בינונית עד להקצפה. סובבו את המיקסר במהירות גבוהה והוסיפו את יתרת 1 כוס הסוכר. מקציפים עד שחלבוני הביצה נוקשים ומבריקים מאוד.
מקציפים פנימה את יתרת כפית הווניל. בעזרת כפות קינוח מניחים 12 תלוליות מרנג על נייר הקלף ואופים 20 דקות, או עד שבוחן עוגה יוצא נקי.
להגשה, יוצקים קרם אנגלייז בתחתית צלחות בודדות.
מניחים מרנג על כל מנה, מזלפים רוטב קרמל, מפזרים פרלין ומגישים.
כדי להפוך יום או יומיים קדימה, להשאיר את קרמל פרלין בטמפרטורת החדר
ושומרים במקרר את הקרם אנגלז.
אופים את המרנגים לפני שהאורחים מגיעים ומרכיבים את הקינוחים רגע לפני ההגשה.
זרעים של 1/2 שעועית וניל, לא חובה
מקציפים את החלמונים והסוכר בקערת מערבל חשמלי המצויד בחיבור ההנעה במהירות בינונית-גבוהה למשך 3 דקות, או עד שהוא סמיך מאוד. הפחיתו למהירות נמוכה, והוסיפו את עמילן התירס.
כשהמיקסר עדיין נמוך, שופכים לאט את החלב החם לביצים.
יוצקים את תערובת הרפרפת לסיר ומבשלים על אש נמוכה תוך ערבוב מתמיד בכף עץ עד להסמכה. הרפרפת תצפה את הכף כמו שמנת כבדה. לא לבשל אותו מעל 180 מעלות פרנהייט או הביצים יהיה לטרוף!
יוצקים את הרוטב דרך מסננת דקה, מוסיפים את תמצית הווניל, הקוניאק וזרעי הווניל, אם משתמשים, ומצננים.