איים צפים עם רוטב פודינג בריח לימון ופטל
אם יש לכם חלבונים ביצה, קצפת, מיץ לימוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו האיים הצפים שקדים עם רוטב פודינג, איים צפים עם רוטב דומדמניות שחור, ו איים צפים (מתכונים דומים).
הוראות
להביא שמנת וחלב להתבשל בסיר בינוני כבד. באמצעות מקציף, לנצח חלמונים ביצה וסוכר בקערה בינונית עד אור, על 2minutes. בהדרגה להקציף תערובת קרם חם לתוך חלמונים. החזר תערובת לסיר ומערבבים מעל חום בינוני-נמוך עד פודינג מתעבה ועלים נתיב על גב כף כאשר האצבע נמשכת על פני, על 3 דקות (לא להרתיח).
יוצקים פודינג לקערה. מיץ לימון Stirin וקלף. קריר מעט, ואז צמרמורת חשופה עד קר. לעשות קדימה רוטב יכול להתבצע 2 ימים קדימה. לכסות ולשמור בקירור.
מחממים תנור ל 177°. חמאה בנדיבות שש מנות סופלה 3/4 כוס ואבק עם סוכר.
מניחים על תבנית אפייה. באמצעות מיקסר חשמלי, להכות חלבונים ביצה עם קמצוץ של מלח בקערה גדולה עד פסגות רכות טופס. בהדרגה לנצח בסוכר. המשך להכות עד נוקשה ומבריק. מחלקים מרנג בין מנות סופל מוכנות, mounding מעט.
אופים עד meringues לנשוף ולהתחיל חום קל על גבי ובוחן מוכנס למרכז יוצא נקי, על 15 דקות. מגניב לטמפרטורת החדר, לפחות 20 דקות ועד 3 שעות (מרנג יהיה deflate).
מחלקים רוטב פודינג בין 6 קערות מרק רדודות. בזהירות להפעיל סכין חדה קטנה סביב קצה של מרנג כדי לשחרר, במידת הצורך. הפוך מרנג, ולאחר מכן להפוך את הצד העליון למעלה ולמקם על רוטב.
מקשטים עם פרוסות לימון ומפזרים פטל.