קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות18
מגזין

איך להכין בשר בקר צלוי

איך להכין בשר בקר צלוי
איך להכין בשר בקר צלוי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 314 קלוריות, 42 גרם חלבון, ו 15 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. 97 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם צלי בקר בקר, חומץ טרגון, שמן צמחי ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש במלח אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם מתכון למחזורי תפוחים כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו 20 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 76%. ציון זה מוצק. נסו בשר בקר צלוי, בשר בקר צלוי, ו צלי בקר בקר עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מערבבים פטריות פורצ ' יני ומים בקערה; להשרות עד רך, 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מסננים ושומרים נוזלים. קוביות והניחו פטריות ונוזל שמור בצד.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
3
מחממים תנור ל 325 מעלות צלזיוס (165 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
4
מתבלים בשר בקר בנדיבות במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
5
מחממים שמן צמחי במחבת גדולה בתנור על אש גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מניחים בשר בקר במחבת; מבשלים עד להשחמה מכל הצדדים, 5 עד 8 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
מנמיכים את האש לבינונית ומערבבים פנימה 1 כף חמאה, שאלוט וקורט מלח; מבשלים עד שאלוט רך ושקוף, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
8
יוצקים חומץ טרגון למחבת ומביאים לרתיחה תוך כדי גירוד כל החלקים השחומים מהתחתית. מערבבים עד שהנוזל מצטמצם בחצי, 2 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חומץ טרגוןחומץ טרגון
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
יוצקים ציר עגל, שמנת, 1/2 כוס נוזל פטריות שמור, פטריות, מלח ופלפל; מערבבים לאיחוד. מחזירים בקר למחבת.
מרכיבים שתצטרך
ציר עגלציר עגל
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
צולים בתנור שחומם מראש עד שהבשר בינוני נדיר, כ-45 דקות. מדחום לקריאה מיידית המוחדר למרכז צריך לקרוא 130 מעלות צלזיוס (54 מעלות צלזיוס).
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
11
מעבירים בשר לצלחת ואוהל רופף בנייר כסף. מניחים מחבת על אש גבוהה ומביאים לרתיחה מיצי מחבת.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
12
מערבבים 1 כף חמאה וטרגון; מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. מחזירים את המכרז ואת כל המיצים המצטברים למחבת ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
כל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץכל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץ
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף