איך להכין עוף וכופתאות
אם יש לכם מלח ופלפל, סלרי, טימין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו כופתאות חזיר מוכנות מראש, מרק מיסו לימון מראש עם כופתאות פטריות, ו סמוסה – אתה יכול לעשות מתאבנים הודיים בבית, אלה הם כופתאות מטוגנות ממולאות מתובלות (מתכונים דומים).
הוראות
מוסיפים מים, גזר, סלרי, בצל, 3 גבעולים של טימין, עלה דפנה. מביאים לרתיחה, לכסות, להפחית את החום נמוך, ומבשלים במשך 1 שעה.
הסר עוף מהתנור ההולנדי ולהעביר לקערה; להפריש להתקרר.
להגביר את החום ולהביא את המניה לרתיחה. דלג על כל שומן עוף שמופיע על גבי המניה ושמור בקערה.
שלב 2 עד 3 כפות של השומן השמור עם קמח בקערה קטנה; מערבבים לעשות משחה, מוסיפים יותר קמח במידת הצורך.
מוסיפים את שומן העוף ותערובת הקמח למניה. להפחית חום ומבשלים במשך 15 דקות.
הסר בשר עוף מן הפגר ולהוסיף למניה. מתבלים במלח, פלפל שחור ופלפל חריף לפי הטעם. המשך להתבשל במשך 10 עד 15 דקות.
להקציף קרם פרש, חלב, 2 כפיות של עלי טימין, וביצים יחד בקערה גדולה. מערבבים בקמח עצמי עולה עד כמעט לחלוטין משולב; לא overmix.
סקופ כמויות גדולות של תערובת הכופתאות על גבי ציר העוף. להגביר את החום מעט בינוני גבוה. כיסוי ומבשלים עד כופתאות מופיעים אור ורך, וקיסם שיניים מוכנס לתוך המרכז יוצא נקי, 10 עד 15 דקות.
מגישים קישוטים עם עלי קורנית.