קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות4
ציון בריאות20
מגזין

איך להכין עוף וכופתאות

איך להכין עוף וכופתאות
אם יש לכם מלח ופלפל, סלרי, טימין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו כופתאות חזיר מוכנות מראש, מרק מיסו לימון מראש עם כופתאות פטריות, ו סמוסה – אתה יכול לעשות מתאבנים הודיים בבית, אלה הם כופתאות מטוגנות ממולאות מתובלות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים עוף בתנור הולנדי.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
2
מוסיפים מים, גזר, סלרי, בצל, 3 גבעולים של טימין, עלה דפנה. מביאים לרתיחה, לכסות, להפחית את החום נמוך, ומבשלים במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
3
הסר עוף מהתנור ההולנדי ולהעביר לקערה; להפריש להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
להגביר את החום ולהביא את המניה לרתיחה. דלג על כל שומן עוף שמופיע על גבי המניה ושמור בקערה.
מרכיבים שתצטרך
שומן עוףשומן עוף
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
שלב 2 עד 3 כפות של השומן השמור עם קמח בקערה קטנה; מערבבים לעשות משחה, מוסיפים יותר קמח במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
מוסיפים את שומן העוף ותערובת הקמח למניה. להפחית חום ומבשלים במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שומן עוףשומן עוף
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
7
הסר בשר עוף מן הפגר ולהוסיף למניה. מתבלים במלח, פלפל שחור ופלפל חריף לפי הטעם. המשך להתבשל במשך 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
חתיכות חזה עוף ללא עצמות וללא עור (בערךחתיכות חזה עוף ללא עצמות וללא עור (בערך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
8
להקציף קרם פרש, חלב, 2 כפיות של עלי טימין, וביצים יחד בקערה גדולה. מערבבים בקמח עצמי עולה עד כמעט לחלוטין משולב; לא overmix.
מרכיבים שתצטרך
קמח עולה עצמיקמח עולה עצמי
קרם פרשקרם פרש
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
סקופ כמויות גדולות של תערובת הכופתאות על גבי ציר העוף. להגביר את החום מעט בינוני גבוה. כיסוי ומבשלים עד כופתאות מופיעים אור ורך, וקיסם שיניים מוכנס לתוך המרכז יוצא נקי, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
ציוד שתשתמש בו
קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)
10
מגישים קישוטים עם עלי קורנית.
מרכיבים שתצטרך
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולקטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק