איך קיטור ברוקולי מושלם בכל פעם
כיצד קיטור ברוקולי מושלם בכל פעם לוקח בערך 15 דקות מההתחלה ועד הסוף. במנה עיקרית זו יש 582 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 33 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-672 היו אומרים שזה פגע במקום. לכי לחנות וקחי ברוקולי, עוף, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 0%. מתכונים דומים: איך קיטור ולאכול ארטישוק, אדים אסיאתיים מהירים, ו לחמניית אדים שלמה.
הוראות
חותכים את הכתרים הרחק הגבעולים הגדולים של הברוקולי. לשבור את הכתר לפרחים בגודל ביס. שוטפים את פרחי הברוקולי ביסודיות.
לקלף ולהשליך את העור החיצוני עבה של הגבעולים. חותכים את הגבעולים או לחתוך אותם לרבעים לאורכם.
מניחים 3/4 עד 1 אינץ ' של מים בסיר עם ספינת קיטור ולהביא לרתיחה. (שים לב כי אין לך ספינת קיטור, אתה יכול פשוט לשים את הברוקולי ישירות לתוך סנטימטר של מים רותחים.)
הוסף ברוקולי, קיטור 5 עד 6 דקות:
מוסיפים את הברוקולי לאוניית הקיטור ומכסים; מפחיתים את החום למדיום ומניחים לבשל במשך 5-6 דקות. הברוקולי מוכן כאשר אתה יכול לנקב אותו במזלג. ברגע שהוא פירס מסוגל, להסיר מן החום, במקום צלחת הגשה.
שימו לב כי ירקות ירוקים כמו ברוקולי יהפכו מירוק תוסס לירוק זית חדגוני בערך בסימן של 7 דקות של בישול. אז, שימו לב לשעה, ואל תתנו לברוקולי להתבשל יתר על המידה!
שמלה עם ציפוי האהוב עליך: שמלה לפי הטעם עם חמאה, שמן זית, מיונז, גרידת לימון או מיץ, חומץ אורז מתובל, חומץ בלסמי, פלפל שחור טחון, שקדים קלויים, או זרעי שומשום.