אין עוגיות שקדים קשת
אין עוגיות שקדים קשת יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 118 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 48 מנות. 6 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך אגוזי מקדמיה, שוקולד, פטל משמר, ועוד כמה מרכיבים על היד, אתה יכול לעשות את זה. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו עוגת קשת שקדים, קערות קשת W/ רוטב ג'ינג'ר שקדים, ו קערות קשת W/ רוטב ג'ינג'ר שקדים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 191° ו קו שלושה מחבתות מתכת מרובע 9 אינץ ' עם רדיד שאינו מקל. אם יש לך רק אחד או שניים מחבתות, פשוט להשתמש במה שיש לך ולאפות כל שכבה בנפרד. הבלילה יכולה לעמוד לכמה דקות.
מניחים את האגוזים במעבד מזון; מכסים ומעבדים עד הקרקע.
מוסיף את הסוכר של ממתקים וחלבון ביצה; לכסות ולעבד עד blended.In קערה גדולה, להכות ביצים וסוכר במהירות גבוהה במשך 2-3 דקות או עד עבה בצבע לימון. בהדרגה להכות בתערובת אגוז הקרקע, ואז חמאה מומסת, וניל ומלח.
מוסיפים את הקמח ומערבבים ביד עד שהוא מעורבב. אתה צריך על 33 עוז של הבלילה לפי משקל.מחלקים הבלילה לשלישים-אם יש לך סולם, כל חלק צריך לשקול 11 עוז. מערבבים צבע מאכל אדום לתוך חלק אחד של הבלילה; מערבבים צבע מאכל ירוק לתוך חלק אחר. השאר את הבלילה הנותרים רגיל (או להוסיף קצת צהוב).
אופים במשך 12 דקות או עד שקיסם מוכנס ליד המרכז יוצא נקי וקצוות מתחילים חום. מגניב במשך 10 דקות לפני הסרת מן המחבתות כדי מתלי תיל כדי להתקרר לחלוטין.
מניחים שכבה אדומה על גיליון גדול של להיצמד לעטוף ולהפיץ עם שימורי פטל. למעלה עם שכבה רגילה, ואז להפיץ שכבה רגילה עם שימורי משמש.
הוסף שכבה ירוקה; לחץ למטה בעדינות. לעטוף את ערימת מקורר של עוגות בניילון נצמד ולשים במקפיא במשך כמה שעות או עד קפוא. אתה יכול לשמור את העוגות קפואות עד חודש אם אתה עוטף אותם בחוזקה.כאשר מוכן לטבול, לקצץ את הצדדים שמאלה וימינה של הכיכר עם סכין שף. השאר את הצד העליון והתחתון מרופט.
חותכים את הריבוע בחצי אופקית, ולאחר מכן לחתוך כל חצי לתוך 6 מלבנים, כך שיש לך 12 מלבנים על גודל שווה עם קצוות מרופדים. עבור ברים רחבים יותר, לחתוך 10 מלבנים.שים את כל מקלות העוגה הקפואים שלך בחזרה במחבת ולאחסן אותם במקפיא בזמן שאתה מכין את שוקולד הטבילה.יש להכין גיליון אפייה מכוסה קלף ועוד קצת מקום במקרר.ממיסים 3 עוז של חמאה (6 כפות) של חמאה בקערה בטוחה במיקרוגל.
הוסף 6 עוז של חצי מתוק או 60% קקאו שוקולד. מערבבים היטב, ואז מיקרוגל ב 50% כוח ערבוב במרווחים של 30 שניות עד השוקולד שלך הוא מבריק ורזה.
הסר את מקלות העוגה הקפואים מהמקפיא ומחזיק בקצה מרופט, לטבול ככל שאתה יכול לתוך השוקולד, לתת לו ליפול בחזרה לתוך הקערה. תניח את המקל הטבול על הקלף. לעשות את זה עד שכל השוקולד שלך נעלם, ואז לחזור על תהליך ההיתוך על ידי היתוך חמאה, הוספת שוקולד יותר וכו'. תמשיך עד שכל המקלות שלך יטבלו. צ ' יל עד סט.לפני ההגשה, למשוך את המקלות מהמקרר. לקצץ את הקצוות המרופטים לחתוך כל מקל לתוך כ 3 קוביות נחמד.