קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות48
ציון בריאות0
מגזין

אין עוגיות שקדים קשת

אין עוגיות שקדים קשת
אין עוגיות שקדים קשת יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 118 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 48 מנות. 6 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך אגוזי מקדמיה, שוקולד, פטל משמר, ועוד כמה מרכיבים על היד, אתה יכול לעשות את זה. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו עוגת קשת שקדים, קערות קשת W/ רוטב ג'ינג'ר שקדים, ו קערות קשת W/ רוטב ג'ינג'ר שקדים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 191° ו קו שלושה מחבתות מתכת מרובע 9 אינץ ' עם רדיד שאינו מקל. אם יש לך רק אחד או שניים מחבתות, פשוט להשתמש במה שיש לך ולאפות כל שכבה בנפרד. הבלילה יכולה לעמוד לכמה דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
2
מניחים את האגוזים במעבד מזון; מכסים ומעבדים עד הקרקע.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדוליםזיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
3
מוסיף את הסוכר של ממתקים וחלבון ביצה; לכסות ולעבד עד blended.In קערה גדולה, להכות ביצים וסוכר במהירות גבוהה במשך 2-3 דקות או עד עבה בצבע לימון. בהדרגה להכות בתערובת אגוז הקרקע, ואז חמאה מומסת, וניל ומלח.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
קליפות מלימוןקליפות מלימון
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(קיבלר)(קיבלר)
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
מוסיפים את הקמח ומערבבים ביד עד שהוא מעורבב. אתה צריך על 33 עוז של הבלילה לפי משקל.מחלקים הבלילה לשלישים-אם יש לך סולם, כל חלק צריך לשקול 11 עוז. מערבבים צבע מאכל אדום לתוך חלק אחד של הבלילה; מערבבים צבע מאכל ירוק לתוך חלק אחר. השאר את הבלילה הנותרים רגיל (או להוסיף קצת צהוב).
מרכיבים שתצטרך
צבע מזון אדוםצבע מזון אדום
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
סולם מטבחסולם מטבח
5
אופים במשך 12 דקות או עד שקיסם מוכנס ליד המרכז יוצא נקי וקצוות מתחילים חום. מגניב במשך 10 דקות לפני הסרת מן המחבתות כדי מתלי תיל כדי להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
מניחים שכבה אדומה על גיליון גדול של להיצמד לעטוף ולהפיץ עם שימורי פטל. למעלה עם שכבה רגילה, ואז להפיץ שכבה רגילה עם שימורי משמש.
מרכיבים שתצטרך
שימורי פטלשימורי פטל
שימורי משמששימורי משמש
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
7
הוסף שכבה ירוקה; לחץ למטה בעדינות. לעטוף את ערימת מקורר של עוגות בניילון נצמד ולשים במקפיא במשך כמה שעות או עד קפוא. אתה יכול לשמור את העוגות קפואות עד חודש אם אתה עוטף אותם בחוזקה.כאשר מוכן לטבול, לקצץ את הצדדים שמאלה וימינה של הכיכר עם סכין שף. השאר את הצד העליון והתחתון מרופט.
מרכיבים שתצטרך
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
8
חותכים את הריבוע בחצי אופקית, ולאחר מכן לחתוך כל חצי לתוך 6 מלבנים, כך שיש לך 12 מלבנים על גודל שווה עם קצוות מרופדים. עבור ברים רחבים יותר, לחתוך 10 מלבנים.שים את כל מקלות העוגה הקפואים שלך בחזרה במחבת ולאחסן אותם במקפיא בזמן שאתה מכין את שוקולד הטבילה.יש להכין גיליון אפייה מכוסה קלף ועוד קצת מקום במקרר.ממיסים 3 עוז של חמאה (6 כפות) של חמאה בקערה בטוחה במיקרוגל.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
הוסף 6 עוז של חצי מתוק או 60% קקאו שוקולד. מערבבים היטב, ואז מיקרוגל ב 50% כוח ערבוב במרווחים של 30 שניות עד השוקולד שלך הוא מבריק ורזה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה
10
הסר את מקלות העוגה הקפואים מהמקפיא ומחזיק בקצה מרופט, לטבול ככל שאתה יכול לתוך השוקולד, לתת לו ליפול בחזרה לתוך הקערה. תניח את המקל הטבול על הקלף. לעשות את זה עד שכל השוקולד שלך נעלם, ואז לחזור על תהליך ההיתוך על ידי היתוך חמאה, הוספת שוקולד יותר וכו'. תמשיך עד שכל המקלות שלך יטבלו. צ ' יל עד סט.לפני ההגשה, למשוך את המקלות מהמקרר. לקצץ את הקצוות המרופטים לחתוך כל מקל לתוך כ 3 קוביות נחמד.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה