קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות90
מגזין

אינבולטיני דג חרב עם תרד מאודה

אינבולטיני דג חרב עם תרד מאודה
אינבולטיני דג חרב עם תרד מאודה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה סביב 30 גרם חלבון 52 גרם של שומן, וסך הכל 696 קלוריות. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 4 . אם יש לך דג חרב במרכז לחתוך, גזר, טימין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית כתית נוספת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפרסק פריך: פריך בריא לארוחת בוקר כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 92%. מתכונים דומים: דג חרב מאודה Bagnara-סגנון, תרד תינוק מאודה, ו תרד שומשום מאודה.

הוראות

1
מחממים תנור ל 450 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
במחבת סאוט בגודל 12 עד 14 אינץ', מחממים שמן עד לעישון.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מוסיפים שום ומבשלים עד חום זהוב קל, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
4
מוסיפים צנוברים ומבשלים, תוך ערבוב כל הזמן עד חום זהוב קלוי, כשלוש עד ארבע דקות.
מרכיבים שתצטרך
צנובריםצנוברים
5
הסר מהחום, מערבבים פתיתי פטרוזיליה ופלפל שחור ומאפשרים להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה מיובשתפטרוזיליה מיובשת
פלפל שחורפלפל שחור
6
הנח חתיכות דג חרב על הדלפק ולחלק תערובת אגוז אורן ביניהם. בזהירות לגלגל כל חתיכה כמו ג ' לירול מאובטח עם קיסם. במחבת חסינת תנור בגודל 12 עד 14 אינץ', רוטב עגבניות חום, פתיתי צ ' ילי ויין עד לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדוםפתיתי פלפל אדום
רוטב עגבניותרוטב עגבניות
דג חרבדג חרב
צנובריםצנוברים
גלולגלול
ייןיין
ציוד שתשתמש בו
קיסמיםקיסמים
תנורתנור
מחבתמחבת
7
מניחים involtini ברוטב, מופרדים היטב ומניחים מחבת בתנור. שמור בתנור עד מבושל דרך, כשש עד שמונה דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
8
הסר מהתנור, מפזרים עלי נענע ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
מנטהמנטה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
9
(ליווי מעולה יהיה פשוט תרד מאודה, לבוש בשמן ולימון.)
מרכיבים שתצטרך
תרדתרד
לימוןלימון
שמן בישולשמן בישול
10
מטגנים את הבצל והשום בשמן הזית על חום בינוני עד שקוף, אבל לא חום (כ 10 דקות).
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
שוםשום
בצלבצל
11
מוסיפים את הקורנית והגזר ומבשלים 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
גזרגזר
טימיןטימין
12
מוסיפים את העגבניות. מביאים לרתיחה, מנמיכים את החום רק מבעבע, ערבוב מדי פעם במשך 30 דקות. מתבלים במלח לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייהעגבנייה
מלחמלח
13
מגישים מיד, או להפריש לשימוש נוסף. הרוטב יכול להיות בקירור עד שבוע אחד או קפוא עד 6 חודשים.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. האספסוף פינו גרי עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
אספסוף פינו גריס
אספסוף פינו גריס
ערפל של שעות הבוקר המאוחרות, ימים קרירים ללא הרף ורוחות אחר הצהריים מקפיאות מוסיפים ליין עדין אך טעים. לפינוט גרי יש צבע זהוב בהיר ואף מורכב בניחוח פירות, אשר מחייה קוטלי מנגו, תה יסמין, קינמון ומלון. אגוז קלוי קלוי חלק ודבש מאזנים את הפירות ונותנים מקום לגימור פריך וממושך מלא דשא ואפרסקים טריים.