קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות8
ציון בריאות12
מגזין

אלוף סלרי

אלוף סלרי
מתכון Celeriac אלוף מוכן תוך כ 35 דקות, והוא בהחלט מרהיב ללא גלוטן וlacto אובו צמחוני ומתאים לאוהבי מזון אירופאי. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זה מנות ראשונות יש 377 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 26 גרם של שומן למנה. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש תפוחי אדמה floury, אגוז מוסקט, חמאה, בצל באביב. נסו מחית מרק סלרי עם סלריאק מזוגג ותפוח בקארי, צ'אמפ., ו אלוף רוטבגה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מרתיחים את תפוחי האדמה במשך 20-25 דקות עד מכרז, הוספת הסלריאק לאחר 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
CeleriacCeleriac
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
2
לנקז וללחוץ דרך ריסר תפוחי אדמה בחזרה לתוך המחבת פעם המים פני השטח התאדו, או מחית היטב עם מחית תפוחי אדמה במחבת היבשה.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה
2/3 כוס סוכר (4 1/4 אונקיות)2/3 כוס סוכר (4 1/4 אונקיות)
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
בעוד תפוחי האדמה מבשלים, להמיס את חמאת 140 גרם על חום בינוני, ואז להזיע את בצל האביב במשך כ 5 דקות עד רך ומשיי, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
בצל אביבבצל אביב
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
4
מוסיפים את השמנת ואת העונה עם מלח, פלפל ואגוז מוסקט. להביא לרתיחה, ואז לבשל עוד כמה דקות עד זה מתעבה קצת.
מרכיבים שתצטרך
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
5
מערבבים שני שלישים של בצל שמנת לתוך תפוחי אדמה וסלריאק טהור. מתבלים לפי הטעם. אם עושים מראש, לכסות את פני השטח של מחית ואת הרוטב עם סרט נצמד, ואז להפריש. עכשיו יכול להיות קפוא או מורכב עד יום קדימה. ממש לפני ההגשה, לחמם בעדינות את המחית ורוטב שמורות. כפית את המחית לתוך קערת הגשה, לשפוך את הרוטב על גבי ולהפוך אותו כמה פעמים כדי לערבב באופן רופף. הפוך היטב במרכז ושחרר את הידית הנותרת של חמאה.
מרכיבים שתצטרך
CeleriacCeleriac
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון