קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות16
ציון בריאות1
מגזין

אלסקה אפויה בטעם תות-לימון

אלסקה אפויה בטעם תות-לימון
אלסקה אפויה בטעם תות-לימון עשויה להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 309 קלוריות. והוא יספק כ 16 מנות. לך לחנות ותביא קמח לעוגות, גלידת vanillan פרימיום, תמצית vanillan, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. וזה די גרוע. מתכונים דומים: אלסקה אפויה תות, תות ושוקולד אפוי אלסקה, ו לימון אפוי אלסקה.

הוראות

1
מחממים תנור ל-32
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
תרסס 9-אין. מחבת springform עם בישול-תרסיס שמן ושמורה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובהנשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
3
יוצקים 2 ב. מים לסיר בינוני ומביאים לרתיחה; מפחיתים את החום לרתיחה. שים 4 ביצים, 1/2 כוס סוכר, ואת הוניל בקערה של מערבל לעמוד. להגדיר קערה מעל מים רותחים, לוודא התחתונה לא לגעת במים, לטאטא תערובת ביצים כל הזמן רק עד הסוכר הוא מומס תערובת כבר לא מגניב למגע, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
הוסף 2 כפות. לימון גרידת תערובת ביצה שוט על מהירות גבוהה עם מצורף להקציף עד הבלילה הוא חיוור בצבע, התעבה במידה ניכרת, וטיפות בסרטים כאשר מקציף הוא הרים, 7 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
5
לנפות קמח על תערובת ביצה בכמה קבוצות, קיפול לאחר כל אצווה רק כדי לשלב.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
(קיבלר)(קיבלר)
6
מוסיפים חמאה ב 2 קבוצות, מתקפלים רק עד incorporated.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
7
יוצקים את הבלילה בעדינות למחבת מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
אופים עד שהעוגה מבושלת דרך וקיסם שיניים מוכנס למרכז יוצא נקי, 26 עד 28 דקות.
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
בואו להתקרר לחלוטין על מתלה תיל, ולאחר מכן להסיר צדדים של מחבת.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
בינתיים, קו קערת ערבוב מתכת (9-10-in. קוטר) עם מספיק ניילון לעטוף לתלות מעל שפה. צ ' יל במקפיא 15 דקות. שים גלידת תות בקערה נקיה של מערבל לעמוד (מצויד כעת עם קובץ מצורף משוט) והכה במהירות בינונית עד גלידה חלקה וגמיש (כמו טופי), על 1 דקה. באמצעות מרית גומי, להפיץ גלידה לתוך קערה צוננת, משטח החלקה שטוח ככל האפשר, ולחזור למקפיא.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת תותים, מרוככת2 ליטר גלידת תותים, מרוככת
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
טופי.טופי.
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
11
שים גלידת וניל, מיץ לימון, הנותרים 3 כף. לימון גרידה בקערה ניקה של מערבל לעמוד והכה על מהירות בינונית עד חלקה וגמיש( כמו טופי), על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות שוקולד צ'יפס מיניאטורי חצי מתוק, מחולקים2 כוסות שוקולד צ'יפס מיניאטורי חצי מתוק, מחולקים
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
טופי.טופי.
ציוד שתשתמש בו
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
12
מורחים על גלידת תות. הקש עוגה על גבי גלידת לימון, זמירה כדי להתאים במידת הצורך. מקפלים קצוות של פלסטיק לעטוף על עוגה. מכסים עם יותר פלסטיק לעטוף להקפיא לפחות 6 שעות רצוי בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת תותים, מרוככת2 ליטר גלידת תותים, מרוככת
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
קליפות מלימוןקליפות מלימון
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
13
מחממים תנור ל 47
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
14
שים חלבונים ביצה וקרם של טרטר ב ניקה, קערה יבשה של מערבל לעמוד מצויד מצורף whisk; לנצח על מהירות גבוהה עד הלבנים הם קצף, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטרקרם טרטר
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
15
מוסיפים את שארית 1 כוס הסוכר וממשיכים להכות עד שהלבנים נוקשים ומבהיקים, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
16
הסר עוגה וגלידה מהמקפיא ולהוריד את השכבה העליונה של ניילון נצמד. בזהירות לנתק את שכבות הגלידה מצדדים של קערה על ידי משיכת על אניה לעטוף פלסטיק. הפוך קערה על צלחת ovenproof לקלף את השכבה החיצונית של פלסטיק. באמצעות מרית אופסט, מרנג תל על גבי גלידה ולאחר מכן לעבוד כלפי מטה, הפצת מרנג באופן שווה מעל הצדדים של עוגה וגלידה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
17
אופים עד מרנג הוא השחמה קלוי, 6 עד 7 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
18
מגישים באופן מיידי.