אמנון מצופה בוטנים עם ג'ינג'ר מסולסל ובצל בצל ירוק
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל אמנון מצופה בוטנים עם זנגביל פריך בצל ירוק. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 37 גרם חלבון 58 גרם של שומן, וסך הכל 703 קלוריות. והוא יספק כ 2 מנות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, 122 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך פלפל, חומץ אורז מתובל, בוטנים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: חזיר מבושל אדום עם ג'ינג'ר, דג סנדל ממולא עם נענע פריך וג'ינג'ר, ו שומשום מצופה טונה עם אורז ג'ינג'ר-בוטנים.
הוראות
ב 10-12 אינץ', כבד, מחבת nonstick, לחמם את השמן על חום בינוני גבוה עד חם.
מוסיף את הבצל הירוק וג ' ינג ' ר ומבשל, ערבוב מדי פעם, עד שהם רק זהובים, עם כמה ירוק עדיין גלוי על הבצל הירוק, 2 עד 4 דקות.
הסר את המחבת מהחום, ועם כפית מחוררת, להעביר את הירקות מגבות נייר לניקוז (להשאיר את השמן במחבת). לזרוק את הג ' ינג ' ר בצל ירוק קלות עם מלח. בשורה שלוש מנות רדודות רחבות.
שים את הקמח בראשון, הכה את הביצה בשנייה, שים את הבוטנים בשלישית. מתבלים את פילה אמנון במלח. לדלות פילה אחד בקמח, לנער את העודף. טובלים את הפילה בביצה, ואז מצפים אותו בבוטנים. הגדר את הפילה על צלחת וחזור עם הפילה השני. מחממים את השמן במחבת על חום בינוני גבוה.
מוסיפים את פילה אמנון ומבשלים עד זהב בכל צד והבשר אטום ומבושל דרך, 3 עד 4 דקות בכל צד (להפחית את החום אם הם חומים מהר מדי).
שים את הטילפיה על צלחות ארוחת ערב, מפזרים את חומץ האורז והפלפל לפי הטעם, העליון עם הירקות הפריזים, ומגישים מיד. וריאציות
ציפויים חלופיים: במקום בוטנים, לנסות ציפוי הדג עם אגוזי קשיו או שומשום. או פשוט לתבל את הפילה במלח ופלפל ולצרוב אותם ללא ציפוי בכלל. הגשת הצעות
Snow Peas, Scallion, ו צנון Saladand
בהתבסס על שתי מנות, קלוריות
דרג מתכון זה וצפה בסקירות
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר, יין מבעבע
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לטילפיה. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינו קפוסלדו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
![קפוסלדו פינו גריג ' יו]()
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.