אמנון עם שעורה, Shiitake, סלט Edamame עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 816 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 25 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %43 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שעורה, פלפל, שאלוט ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש עד מלח גס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד גולמי בריא כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סלט שיטאקי ואדאמה עם ויניגרט מיסו לבן, שעורה קלויה, שעועית ירוקה וסלט שיטאקי עם טופו, ו Edamame עם Shiitake (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים פטריות, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד השחמה ופריך, על 8 דקות. להפחית את החום בינוני, להוסיף שאלוט ושום, ומבשלים עד מכרז, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
שאלוט, מגורר או טחון
1 תפוז, גרידה
3
מוסיפים edamame, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, במשך כ 3 דקות.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לטילפיה. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות יין פינו גריג ' יו אורגני זיאובפן. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.