גשו לסופר וקנו חסה, מיונז, רוטב חריף וצ'יפס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 8 דקות. עם כפית ציון של 28% המנה הזאת די גרועה. נסו בנים בריאים בגריל Tilapia Po', נערים tilapia פו בגריל עם רוטב טרטר תוצרת בית, ו Tilapian ברוטב פטריות (Tilapian en Salsa de Champiñones) (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה רדודה, לשלב את תיבול קמח ופירות ים. מעיל את אמנון עם תערובת הקמח (הקשה על כל עודף).
מרכיבים שתצטרך
(אם משתמשים בשרימפס גדולים יותר, קוצצים גס)
אמנון
לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
מחממים את השמן במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני. מבשלים את אמנון בקבוצות עד מבושל דרך, 3 עד 4 דקות לכל צד, הוספת שמן יותר למחבת במידת הצורך.חלוקת באופן שווה, להפיץ את המיונז על באגט. טופס כריכים עם באגט, חסה, צ ' יפס חמוצים, ו אמנון.
ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא סנטה Margherita פינו Grigio. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 26 דולר.