קושירגיל
מוכן ב16 דק.
מנות4
ציון בריאות21
מגזין

אמנון צלוי עם חזרת ומאיו עם עשבי תיבול

אמנון צלוי עם חזרת ומאיו עם עשבי תיבול
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו אמנון צלוי עם חזרת ומאיו עם עשבי תיבול. מתכון זה מכיל 4 מנות עם 219 קלוריות, 35 גרם חלבון ו-7 גרם שומן כל אחת. המתכון הזה מכסה 20% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה מבית Foodnetwork דורש עירית, עלי פטרוזיליה, מלח ופלפל וחזרת. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-19 יאמרו שהוא הגיע למקום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח כ-16 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה נטולת גלוטן, נטולת חלב ופסקטרי. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון מעולה של 81%. מתכונים דומים: קבבוני שרימפס צלויים עם רוטב שמנת חמוצה חזרת, עשבי תיבול, מחית לפת חזרת, וסלט תפוחי אדמה אדומים עם חזרת.

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מחממים את הפטם מראש. מצפים תבנית גדולה עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל צהוב מתוק, חתוך לרבעים1 בצל צהוב מתוק, חתוך לרבעים
ציוד שתשתמש בו
צינורות כל אחד) בצק עוגיות סוכר בקירורצינורות כל אחד) בצק עוגיות סוכר בקירור
8 ירכי עוף, ללא עור וללא עצמות, חתוכות לקוביות בגודל 1 אינץ'8 ירכי עוף, ללא עור וללא עצמות, חתוכות לקוביות בגודל 1 אינץ'
3
מגררים דק 1 כפית גרידה מהלימון ומניחים בצד. סוחטים את המיץ מהלימון על שני צידי הדג. מתבלים את שני צידי הדג במלח ופלפל לפי הטעם ואת אבקת השום.
מרכיבים שתצטרך
חוט למטבח או חוט קצביםחוט למטבח או חוט קצבים
6 פיתה מחיטה מלאה 6 אינץ'), חצויה6 פיתה מחיטה מלאה 6 אינץ'), חצויה
(מומלץ: מותג סוהו)(מומלץ: מותג סוהו)
16 שרימפס ג'מבו מבושלים, מקולפים ומפותלים, עם זנבות16 שרימפס ג'מבו מבושלים, מקולפים ומפותלים, עם זנבות
קלמנטינות, 3 כל אחתקלמנטינות, 3 כל אחת
4
מניחים את הדג על תבנית האפייה המוכנה ומבשלים עד שהם מתרככים, כ-3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
קלמנטינות, 3 כל אחתקלמנטינות, 3 כל אחת
ציוד שתשתמש בו
צינורות כל אחד) בצק עוגיות סוכר בקירורצינורות כל אחד) בצק עוגיות סוכר בקירור
5
בינתיים מערבבים בקערה בינונית את המיונז, גרידת הלימון, החזרת, העירית והפטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
חזרתחזרת
זרעי שומר, 1/3 כף ידזרעי שומר, 1/3 כף יד
6 עד 8 פרוסות לחם, קרום הוסרו6 עד 8 פרוסות לחם, קרום הוסרו
1-1/2 כוסות פטרוזיליה טרייה טחונה1-1/2 כוסות פטרוזיליה טרייה טחונה
(רצוי בגידול טבעי)(רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
זיגוג שזיפיםזיגוג שזיפים
6
מגישים את הדג עם תערובת המיונז כפית מלמעלה.
מרכיבים שתצטרך
6 עד 8 פרוסות לחם, קרום הוסרו6 עד 8 פרוסות לחם, קרום הוסרו
קלמנטינות, 3 כל אחתקלמנטינות, 3 כל אחת

יין מומלץ: פינו נואר, יין מבעבע, פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner

פינו נואר, יין מבעבע ופינו גריג'יו הם בחירה מצוינת עבור אמנון. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות המתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג'יו או Grüner Veltliner, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים בעלי טעם חזק כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום קל, כמו פינו נואר. ה-Bubbly Pink Moscato היחפה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
מוסקטו ורוד בועת יחפה
מוסקטו ורוד בועת יחפה
Moscato Bubbly Pink היחפה מתוק ועסיסי עם ניחוחות וטעמים נפיצים. מומלץ להגיש מצונן (36-40 מעלות פרנהייט), לבעבוע הזה יש ניחוחות וטעמים של יסמין ותפוז מנדרינה בתוספת פטל אדום, תות ורימון. תיהנו מהגימור הקרמי והעסיסי!