אמפנדס בטטה
אמפנדס בטטה דורש על 25 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 16 מנות. עם 117 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן כל אחד. אם יש לכם לחמניות סהר מוכנות, מלח כשר, גבינת שמנת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כמה אנשים באמת אהבו את המנה האירופאית הזאת. מתכונים דומים: אמפנדס בטטה, עדשים צמחוניים ואמפנדות בטטה, ו עדשים, כרוב & Ampanadas בטטה עם רוטב Chimichurri שמנת.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
בקערה קטנה, מועכים את תפוחי האדמה המתוקים עם מזלג, ומערבבים בגבינת שמנת, סוכר חום אם משתמשים, מיץ לימון וקורט מלח עד שמנת.
הסר את הבצק מן הצינור להפריד לתוך 4 מלבנים. עבודה עם 1 מלבן בכל פעם, לגלגל את הקווים המחוררים בבצק לאטום יחד.
חותכים את המלבן לשניים ולאחר מכן לחתוך את החצאים לתוך 2 משולשים.
מניחים כפית גדושה של מילוי בטטה במרכז כל אחד משולשים 4. מקפלים את הבצק על כל אחד, כאילו אתה עושה רביולי, וצובטים את הקצוות יחד.
המשך לעשות אמפנדס משולש קטן עם שאר הבצק, 16 בסך הכל.
מניחים את המשולשים על תבנית אפייה מרופדת בקלף לתוך התנור שחומם מראש.
אופים את אמפנדס עד הזהב, על 10 עד 12 דקות. בינתיים, בקערה רדודה, לערבב יחד את הסוכר, קינמון, וקורט של מלח. בעוד עדיין חם, מברשת אמפנדס עם חמאה מומסת, ולאחר מכן בעדינות לזרוק את תערובת קינמון-סוכר.
מגישים empanadas עם יוגורט רגיל חמצמץ לטבילה.